Winkelruimte beschikbaar vanaf 220m2 of 300m2 tot maximaal 800m2!

De winkelruimte is gelegen aan de Korvelseweg, het pand ligt op een herkenbare locatie. In de directe omgeving zijn diverse lokale winkels gevestigd alsmede landelijke winkelketens. Het object is goed te bereiken middels de Ringbaan Zuid en de Bredaseweg, en ligt op circa 5 autominuten van de snelweg en op loopafstand van het stadscentrum van Tilburg. De Korvelseweg kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan detailhandel en andere bedrijvigheid.
De Korvelseweg is goed bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand, ook zijn er bushaltes aan de Korvelseweg gesitueerd. Daarnaast is de locatie met de auto eveneens uitstekend te bereiken

Wil je meer weten over dit winkelpand? Kijk dan op Funda!