Kom ondernemen!

Spreken de Linten jou als ondernemer aan? We zijn constant op zoek naar ondernemers in retail en bedrijvigheid die de Linten verder versterken. Momenteel zijn er een aantal plekken beschikbaar, misschien wel voor jou! Bekijk hier het actuele aanbod’ 

De Tilburgse winkellinten zijn Besterd en Korvel, de belangrijkste aanloopstraten naar het centrum van Tilburg. De huurprijzen van de panden liggen lager dan in het centrum, maar toch is het gebied de toegangspoort tot de binnenstad. Er is voldoende parkeerruimte met het eerste kwartier gratis parkeren.

Daarnaast zorgt de Tilburgse Linten voor saamhorigheid tussen de ondernemers en zorgt zij ervoor dat de ondernemers samenwerken. In deze straten staan ondernemers er nooit alleen voor. Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd, maar zorgen we ook voor elkaar.

We werken nauw samen met gemeente Tilburg en zijn op de hoogte van de regelingen voor ondernemers. In sommige gevallen zijn er subsidiemogelijkheden bij vestiging op de Linten.

Zou u meer willen weten over ondernemen op de Tilburgse Linten, lees dan onze brochure Kom Ondernemen of leg contact met de Lintenmanager

Huren van een pand

Op zoek naar een leuke winkelruimte op een zichtlocatie nabij het centrum van Tilburg? Wij kijken graag met u mee, zowel op de Besterd als op Korvel hebben we momenteel een aantal mooie bedrijfspanden. Dus wacht niet langer en kom in actie. Stuur een mailtje naar lintenmanager@korvel-besterd.nl en we helpen je graag verder. 

Melden gemeente / politie:

Melden van defecten in het openbaar gebied, zoals kapotte verlichting, kapotte stoeptegel via de Fixi App of telefonisch via 14013

Melden over overlast door vervuiling, parkeren, personen, via Fixi App of telefonisch 14013

Politie nodig: spoed 112, geen spoed 0900-8844

Meldkamer cameratoezicht 013-542 87 78

Communicatie, PR en Promotie

Communicatie

Wij werken sinds 2018 met een intern communicatie systeem voor alle ondernemers en eigenaren: Chainels. Daarop plaatsen we regelmatig nieuwsberichten en updates voor u. Heeft u nog geen toegang tot Chainels? Meld je aan via info@korvel-besterd.nl

PR en Promotie

Via onze facebookpagina informeren wij de klanten over wat er te doen en te beleven is op de Linten. Wekelijks zetten we een bedrijf in het zonnetje. Heeft u een bijzonder event of mededeling, laat het ons weten!

Op onze website www.korvel-besterd.nl hebben alle bedrijven hebben een eigen pagina op de website. Staat u er nog niet bij of zijn de gegevens niet volledig?
Graag een bericht naar info@korvel-besterd.nl

Wij werken volgens plan

  • Om onze winkelstraten nog mooier en aantrekkelijker te maken voor de consumenten, werken wij gezamenlijk aan het Meerjarenplan voor de Linten.
  • Eigen karakter en identiteit versterken en beter duidelijk maken naar de ‘buitenwereld’
  • Goede balans vinden in de functiemix: wat is de plek, het aandeel en het perspectief voor detailhandel, wonen, horeca en publieksaantrekkende functies/bedrijvigheid?
  • Verhogen van de verblijfskwaliteit; het gaat dan om de kwaliteit van de openbare ruimte, het groen en het vastgoed
  • Keuzes maken aangaande mobiliteit, bereikbaarheid en parkeren
  • Gezamenlijk blijven werken aan de rand­voorwaarden: a) schoon, heel en verbeteren veiligheid(sgevoel), b) continueren van de samenwerking en c) aandacht voor duurzaamheid

Wij werken samen

De ondernemers werken samen in de ondernemersverenigingen Korvel Vooruit en Besterd. Op de Algemene Ledenvergaderingen hebben de ondernemers inspraak op de plannen en de uitvoering daarvan. De ledenvergadering wordt altijd aan het begin van het jaar gehouden en alle ondernemers zijn welkom.
De voorzitter van Korvel Vooruit is Peerke Hessels ( info@peerke.biz), de voorzitter van ondernemersvereniging Besterd is Henk de Graaf ( info@nicovandenbraak.nl ) Klik hier voor de volledige besturen.

  • De eigenaren werken ook samen in de Stichtingen BIZ Korvel en BIZ Besterd.
  • De uitvoeringsorganisatie van de beide ondernemersverenigingen en de beide BIZ- stichtingen is de Stichting Tilburgse Linten Korvel en Besterd. In opdracht van de verenigingen en de stichtingen voeren zij het meerjarenplan uit. De voorzitter van deze Stichting is Jan Aartsen (jan@wijnkoperijvanbilsen.nl). Link naar pagina Stichting Tilburgse Linten.