Een pand kopen of u vestigen op de winkellinten Korvel en Besterd?

Welkom op de Tilburgse winkellinten Korvel en Besterd! Wij helpen u graag verder als u overweegt om een pand te kopen of te huren op Korvel of Besterd.

Korvel en Besterd zijn ‘de twee gespierde armen aan weerszijden van het centrum, die het lichaam van Tilburg van een flinke dosis kracht voorzien’. Ons motto is ‘armen uit de mouwen, handen in elkaar’.

Om u snel wegwijs te maken in het reilen en zeilen op de Linten, vindt u in deze informatiebrochure een aantal zaken die u op weg helpen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij lintenmanager@tilburgse-linten.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als nieuwe eigenaar of als nieuwe ondernemer.

Even voorstellen:

De ondernemers werken samen in de ondernemersverenigingen Korvel Vooruit en Besterd.

Om onze winkelstraten nog mooier en aantrekkelijker te maken voor de consumenten, werken wij gezamenlijk aan het Plan van Aanpak voor de Linten (klik hier voor het volledige plan). Op de Algemene Ledenvergaderingen hebben de ondernemers inspraak op de plannen en de uitvoering daarvan. De ledenvergadering wordt altijd aan het begin van het jaar gehouden en alle ondernemers zijn welkom.

De eigenaren werken ook samen in de Stichtingen BIZ Korvel en BIZ Besterd. De samenwerking en de plannen voor de eigenaren zijn vastgelegd in het Meerjarenplan BIZ Korvel en BIZ Besterd klik hier voor het volledige meerjarenplan.

De uitvoeringsorganisatie van de beide ondernemersverenigingen en de beide BIZ- stichtingen is de Stichting Tilburgse Linten Korvel en Besterd. In opdracht van de verenigingen en de stichtingen voeren zij de beide plannen uit.

Wilt u in contact komen met ondernemersverenigingen of de stichtingen voor de eigenaren klik hier of mail naar lintenmanager@tilburgse-linten.nl.

Wij helpen u graag op weg:

Wij hebben wat informatie voor u op een rijtje gezet. Met deze informatie kunt u uw ideeën en plannen verder met feiten onderbouwen.

Branchering

Welke bedrijven zitten er nu precies op de beide Linten?
Klik hier voor de branchering van Korvel en klik hier voor een overzicht van de branchering van de Besterd.

Pandenbank

Welke panden zijn er direct beschikbaar op de beide linten? Klik hier voor een overzicht in de pandenbank.

Locatiescan voor uw bedrijf?

In samenwerking met de Kamer van Koophandel hebben wij voor u een gratis locatiescan ter beschikking. Vul hier uw branche, het winkellint naar keuze en uw mailadres in en wij leveren u binnen een dag een locatiescan per mail.

Eigenarenspreekuur

Voor alle nieuwe en gevestigde ondernemers en eigenaren wordt maandelijks een eigenarenspreekuur met een stedenbouwkundige van de gemeente Tilburg georganiseerd. U kunt in een verkennend gesprek uw plannen voorleggen en input krijgen voor aanpassing of verbetering. Klik hier voor een afspraak.

Belangrijke mailadressen op een rijtje:

Ondernemers Korvel: info@peerke.biz.nl

Ondernemers Besterd: berrie.peek@home.nl

Eigenaren Korvel: bas@jebatil.com

Eigenaren Besterd: kerckhoven@planet.nl

Alle informatie: lintenmanager@tilburgse-linten.nl