Beste Vader van 2024

Nomineer jouw vader!

Op 16 juni 2024 is het Vaderdag. 

Een mooi moment om je vader eens extra in het zonnetje te zetten. Daarom is op de Besterd het idee ontstaan voor de eerste verkiezing van de ‘Beste vader van Tilburg’! ‘Beste’ is natuurlijk nogal wat, maar dat is ook de bedoeling. Want ieder kind, jong of oud, heeft zijn of haar eigen redenen waarom zijn/haar vader de ‘Beste’ is.


Je kunt vanaf nu je vader nomineren via onderstaand formulier. Waarom jij je vader nomineert, jouw motivatie, wordt door een onafhankelijke jury beoordeeld. De beste, mooiste of liefste redenen bepalen uiteindelijk de winnaar. Veel succes!
 

 

Beste Vader van Tilburg 2024

Heb je vorig jaar de kans gemist om je vader aan te melden. Geen punt dit jaar is er een nieuwe kans. Vanaf nu gaat de aanmelding voor de nieuwe ronde open. Wil je deze kans niet missen volg ons dan op instagram: @bestevadervantilburg. Beste vader-verkiezing is mede een initiatief van winkellint Besterd.

Hoe werkt het?

Alle vaders, van alle leeftijden die woonachtig zijn in de gemeente Tilburg kunnen genomineerd worden. Dit gaat op de volgende manier:

  • Vul het onderstaande formulier in en schrijf op waarom jouw vader de ‘Beste’ is;
  • Alle inzendingen worden tot en met 1 juni verzameld. Uit alle inzendingen maakt de organisatie op basis van de motivatie een selectie (inzendingen na deze krijgen een unieke en te gekke button);
  • De selectie wordt daarna beoordeeld door een vakjury en een publieksjury;
  • De Top 10 worden vervolgens bekend gemaakt en worden uitgenodigd op Vaderdag, zondag 16 juni op het Besterdplein. Daar wordt de winnaar(s) bekend gemaakt tijdens het hardloopevent ‘De Besterd Mijl. Op het Besterdplein is dan van alles te doen en te beleven.
    Let op! Je hoeft helemaal niet aan ‘De Besterd Mijl’ mee te doen als je je vader wilt nomineren! Het mág natuurlijk wel!!!

Alle genomineerde vaders, of ze nu in de Top 10 zitten of niet, krijgen een originele ‘Beste Vader van Tilburg’ button als waardering.

Spelregels

• Genomineerde vaders zijn woonachtig in gemeente Tilburg;
• Alleen compleet ingevulde formulier worden in behandeling genomen;
• Tot uiterlijk 1 juni worden aanmelding meegenomen voor de hoofdprijzen, hierna ontvangen de vaders de te gekke en unieke button;
• De beoordeling vindt plaats op basis van de motivatie en gebeurt door een onafhankelijke jury.
• Aanwezigheid bij de prijsuitreiking op 16 juni wordt zeer op prijs gesteld.

Over de beoordeling wordt niet gecorrespondeerd.

 

Prijzen

  • De hoofdprijs is natuurlijk dat je genomineerd bent als vader, door je kind. Daarnaast zijn er mooie extra prijzen: Alle genomineerde vaders krijgen een ‘Beste Vader van Tilburg’ button;
  • De winnaar ontvangt de onderscheiding ‘Beste Vader van Tilburg 2023’
  • De winnaar #1 én #2 ontvangen ieder een kleding bon ter waarde van € 250,-. Deze zijn beschikbaar gesteld door De Gunst mannenmode op het Besterdplein en Jan de Cock herenmode op het NS Plein
  • De rest van de top 10, de #3 tot en met #10, ontvangen een Winkellint Besterd Waardebon t.w.v. €25,-  te besteden op Winkellint Besterd bij één van de zaken herkenbaar aan de raamsticker met de groene duim.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

 

Beste Vader van Tilburg
Je kan nog steeds jouw opgeven voor beste vader van Tilburg, je krijgt dan sowieso de unieke Beste-vader button.
voornaam en achternaam van je vader
Als jij jonger bent dan 18 jaar
Zo kunnen wij jou bereiken

de Beste vader van Tilburg 2023

 

18 juni Tilburg

Jan van Loon is de Beste vader van Tilburg 2023

 

Tijdens het loopevenement De Besterd Mijl is Jan van Loon uitgeroepen tot de Beste Vader van Tilburg 2023. Jan werd gekozen uit 30 genomineerden. Zijn zoon Paul had zijn vader aangemeld. Tijdens de uitreiking heeft Paul zijn motivatie voorgedragen aan zijn vader. Een aantal quotes ‘Hij leeft optimistisch voor zijn vier kinderen……Zijn leven is voltooid, maar leeft voor ons…..en hij vindt dat wij het verdienen om onszelf te zijn’

Eerste Beste Vader Verkiezing

In totaal waren 30 Tilburgse vaders genomineerd. De veelzijdige zes koppige vakjury heeft afgelopen week alle genomineerden anoniem beoordeeld op motivatie en ieder een eigen top 13 gemaakt. Deze scores zijn opgeteld met daarbij de uitslag van de publieksstemmen. Dit heeft geleid tot een prijswinnende top 10. De top 3 is geworden:

Jan van Loon
Rob Claassen
Jurgen Bertens

Quotes Juryrapport Jan van Loon

Het was een spannende strijd tussen de genomineerden. Een aantal quotes uit het juryrapport: ‘Jan wordt gekenmerkt door inclusie, diversiteit, oordeelvrij’. ‘Lang verhaal maar rolmodel voor roze maandag gaf de doorslag’ ‘Ik ben geraakt, mooi dat hij zijn cyclus van zijn jeugd weet te doorbreken.’

Alle vaders in het zonnetje zijn gezet. De winnaar, Jan van Loon, ontving de gouden Beste vader van Tilburg 2023 button. De nummers 1 en 2 kregen een waardebon van €250,-! Van De Gunst mannenmode en Jan de Cock Mode. De overige vaders uit de top 10 ontvingen namens Winkellint Besterd een winkel bon ter waarde van € 25,-. En natuurlijk kregen alle genomineerde vaders de unieke ‘Beste vader van Tilburg 2023’ button uit handen van hun zoon of dochter. Mooier wordt het niet.