En de winnaar is:

Jan van Loon

18 juni Tilburg

Jan van Loon is de Beste vader van Tilburg 2023

 

Tijdens het loopevenement De Besterd Mijl is Jan van Loon uitgeroepen tot de Beste Vader van Tilburg 2023. Jan werd gekozen uit 30 genomineerden. Zijn zoon Paul had zijn vader aangemeld. Tijdens de uitreiking heeft Paul zijn motivatie voorgedragen aan zijn vader. Een aantal quotes ‘Hij leeft optimistisch voor zijn vier kinderen……Zijn leven is voltooid, maar leeft voor ons…..en hij vindt dat wij het verdienen om onszelf te zijn’

 

Eerste Beste Vader Verkiezing

In totaal waren 30 Tilburgse vaders genomineerd. De veelzijdige zes koppige vakjury heeft afgelopen week alle genomineerden anoniem beoordeeld op motivatie en ieder een eigen top 13 gemaakt. Deze scores zijn opgeteld met daarbij de uitslag van de publieksstemmen. Dit heeft geleid tot een prijswinnende top 10. De top 3 is geworden:

Jan van Loon
Rob Claassen
Jurgen Bertens

 

Quotes Juryrapport Jan van Loon

Het was een spannende strijd tussen de genomineerden. Een aantal quotes uit het juryrapport: ‘Jan wordt gekenmerkt door inclusie, diversiteit, oordeelvrij’. ‘Lang verhaal maar rolmodel voor roze maandag gaf de doorslag’ ‘Ik ben geraakt, mooi dat hij zijn cyclus van zijn jeugd weet te doorbreken.’

Alle vaders in het zonnetje zijn gezet. De winnaar, Jan van Loon, ontving de gouden Beste vader van Tilburg 2023 button. De nummers 1 en 2 kregen een waardebon van €250,-! Van De Gunst mannenmode en Jan de Cock Mode. De overige vaders uit de top 10 ontvingen namens Winkellint Besterd een winkel bon ter waarde van € 25,-. En natuurlijk kregen alle genomineerde vaders de unieke ‘Beste vader van Tilburg 2023’ button uit handen van hun zoon of dochter. Mooier wordt het niet.

 

Alle beste vaders verzameld

 

Beste Vader van Tilburg 2024

Heb je de kans gemist om je vader aan te melden. Geen punt volgend jaar is er een nieuwe kans. Vanaf 1 januari gaat de aanmelding voor de nieuwe ronde open. Wil je deze kans niet missen volg ons dan op instagram: @bestevadervantilburg. Beste vader-verkiezing is mede een initiatief van winkellint Besterd.