Stichting Krachtig Zuid presenteert:

KONINGSDAG KORVEL

Welkom op Koningsdag 2018

Vorig jaar was Koningsdag met het bezoek van de koninklijke familie natuurlijk een hoogtepunt. Dat neemt niet weg dat we dit jaar dan maar aan ons voorbij moeten laten gaan. Sterker nog, op vrijdag 27 april wordt er op de Korvelseweg en omgeving een feest gevierd dat de boeken in zal gaan als een onvergetelijk en spetterend feest. Ook dit jaar trakteert Krachtig Korvel de bezoekers op een feest met verschillende optredens van zowel lokale als nationale artiesten. Korvel werkt dit jaar samen met verschillende stichtingen en goede doelen. Tientallen kraampjes van uiteenlopend karakter zullen hun specialiteiten tonen, er is livemzuiek, theater, kunst, dans, een skatebaan en diverse workshops. Kortom wees erbij en maak het mee!

Programma

Koningsdag 2018 vindt plaats op vrijdag 27 april. De dag begint om 10.00u en eindigt rond 17.00.

Peer de Graafmachine

Een van de hoogtepunten vormt wederom dit jaar Peer de Graafmachine. Peer,Michiel,Freek,Henk & Piet brengen u hun eigenzinnige Koningslied en voor elck wat wilsch in een wervelend theatraal muziekoptreden vol grappen en interactie.De Schat van het Moment!

King of the Korvel

Mini ramp contest van 12.00u tot 17.00u. Mede mogelijk gemaakt door KINGDOM, SKATECIRCUS en LADYBIRD SKATEPARK.

 

Uitnodiging deelname Vincent van Gogh Kunstplein 2018
Op 11 december is het Vincent van Gogh plein (St. Annaplein) geopend door wethouder Mario Jacobs. Ondanks de heftige storm en regenval was het een memorabele opening die gelijktijdig een startsein was voor toekomstige activiteiten rondom het plein. Traditioneel organiseren we tijdens Koningsdag kunstzinnige activiteiten rondom het Vincent van Goghplein en zoeken steeds naar bevlogen kunstenaars die hun werk willen exposeren, workshops willen geven dan wel het uitoefenen willen demonstreren.

Meedoen?
De organisatie van Koningsdag Korvel nodigt U dan ook graag uit om aan deze, traditioneel succesvol, sfeervol en vooral gezellige dag, deel te nemen. We stellen een kraam beschikbaar tegen een kostprijs van €20,- Kosten die gepaard gaan met het geven van workshops worden in overleg vergoed door de organisatie. U kunt zich opgeven via een mail aan jaarmarkten@home.nl.

Voor vragen belt U met Marcelis Markt, 06-20835091

Grondplaats
Wil je zelf een grondplaats huren op de gezelligste markt van Nederland, dat kan natuurlijk. De kosten voor een plaats van 4 vierkante meter bedragen €20 (plus €20 borg die men terugkrijgt als de plaats netjes achtergelaten wordt aan het einde van de dag).

Kinderplaatsen zijn er ook weer dit jaar en zijn helemaal gratis (wel wordt er €20 borg gevraagd, die je aan het einde van de dag weer terugkrijgt). Je krijgt dan een plaats van 2 vierkante meter. Stuur een mailtje naar jaarmarkten@home.nl om je aan te melden

Deelname Koningsdag Korvel
Ben je ondernemer op Korvel en je wilt deelnemen aan Koningsdag Korvel 2018 op de gezelligste markt van Nederland, dat kan natuurlijk. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

 

AANMELDEN

 

Foto’s Koningsdag Korvel 2017

Bekijk hieronder een impressie van het evenement:

Foto’s Koningsdag Korvel 2016

Bekijk hieronder een impressie van het evenement:

Foto’s Koningsdag Korvel 2015

Bekijk hieronder een impressie van het evenement: