Kom ondernemen!

Spreken de Linten jou als ondernemer aan? We zijn constant op zoek naar ondernemers in retail en bedrijvigheid die de Linten verder versterken. Momenteel zijn er een aantal plekken beschikbaar, misschien wel voor jou! Bekijk hier het actuele aanbod’ 

De Tilburgse winkellinten zijn Besterd en Korvel, de belangrijkste aanloopstraten naar het centrum van Tilburg. De huurprijzen van de panden liggen lager dan in het centrum, maar toch is het gebied de toegangspoort tot de binnenstad. Er is voldoende parkeerruimte met het eerste kwartier gratis parkeren.

Daarnaast zorgt de Tilburgse Linten voor saamhorigheid tussen de ondernemers en zorgt zij ervoor dat de ondernemers samenwerken. In deze straten staan ondernemers er nooit alleen voor. Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd, maar zorgen we ook voor elkaar.

We werken nauw samen met gemeente Tilburg en zijn op de hoogte van de regelingen voor ondernemers. In sommige gevallen zijn er subsidiemogelijkheden bij vestiging op de Linten.

Zou u meer willen weten over ondernemen op de Tilburgse Linten, lees dan onze brochure Kom Ondernemen of leg contact met de Lintenmanager

HULP BIJ

Huren van een pand

Op zoek naar een leuke winkelruimte op een zichtlocatie nabij het centrum van Tilburg? Wij kijken graag met u mee, zowel op de Besterd als op Korvel hebben we momenteel een aantal mooie bedrijfspanden. Dus wacht niet langer en kom in actie. Stuur een mailtje naar lintenmanager@korvel-besterd.nl en we helpen je graag verder.