Kom ook ondernemen op de Linten!

Spreken de Linten jou als ondernemer aan? We zijn constant op zoek naar ondernemers in retail en bedrijvigheid die de Linten verder versterken.

Momenteel zijn er een aantal plekken beschikbaar, misschien wel voor jou! Bekijk hier het actuele aanbod’ 

De Tilburgse winkellinten zijn Besterd en Korvel, de belangrijkste aanloopstraten naar het centrum van Tilburg. De huurprijzen van de panden liggen lager dan in het centrum, maar toch is het gebied de toegangspoort tot de binnenstad. Er is voldoende parkeerruimte met het eerste kwartier gratis parkeren.

Daarnaast zorgt de Tilburgse Linten voor saamhorigheid tussen de ondernemers en zorgt zij ervoor dat de ondernemers samenwerken. In deze straten staan ondernemers er nooit alleen voor. Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd, maar zorgen we ook voor elkaar.

We werken nauw samen met gemeente Tilburg en zijn op de hoogte van de regelingen voor ondernemers. In sommige gevallen zijn er subsidiemogelijkheden bij vestiging op de Linten.

Zou u meer willen weten over ondernemen op de Tilburgse Linten? Neem gerust contact op met onze Lintenmanager.

UITGELICHT:

Sint Annaplein 16, Tilburg

Omschrijving

De winkelruimte met bovengelegen woonruimte is gelegen aan het St. Annaplein, aan de centrumzijde van de populaire Korvelseweg. Er is een grote diversiteit op gebied van het winkelaanbod in de omgeving. Van landelijke ketens tot lokale, zelfstandige ondernemers. In het gebied zijn diverse bestemmingen mogelijk, van horeca tot en met detailhandel, waardoor de Korvel een van de meest diverse winkelgebieden van Tilburg is.

Het St. Annaplein is middels diverse toegangswegen te bereiken zoals Korvelseweg, Ringbaan-Zuid en de Bredaseweg, ongeveer 5 autominuten van de snelweg en binnen enkele minuten loopafstand vanuit de Tilburgse binnenstad.