Wat is jouw droom?

Drôome Lôoper Korvel

Dromen

Met het thema dromen kijken we alvast vooruit naar een nieuw kunstwerk voor Korvel in het kader van het 100 jarig bestaan. Kunstenaarsduo Tom Heinz en Jolein Kop hebben hiervoor een idee ontwikkeld rondom dromen. Zij verzamelen de dromen van bewoners en ondernemers van Korvel en deze worden volgend jaar verwerkt in een kunstwerk. We roepen nu alvast op om dromen te delen.

Wil je je droom liever vertellen aan onze kunstenaars? Reageer dan per mail naar dromen@korvel-besterd.nl

Onze kunstenaars stellen zich voor

Tom Heintz en Jolein Kop zijn afgestudeerd van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Tom als theatermaker en Jolein als ervarings ontwerpster. Samen maken wij projecten op het snijvlak van theater en beeldende kunst. Beiden vertrekken we uit de verhalen van de mens, Tom vertelt ze en Jolein geeft hier vorm aan.

Door de samenwerking tussen de twee disciplines maken we méér dan alleen een statisch beeld. We halen je uit de realiteit en dompelen je onder in droomwerelden. We vertellen de geschiedenis en de verhalen van een plek of gebeurtenis. We ontwerpen ontmoetingen met licht, geluid en omgeving. Een interactieve wisselwerking tussen publiek en het kunstwerk. Ons werk is dan ook net als de Korvelseweg constant in beweging.

www.tomheintz.eu

www.joleinkop.com