Alle recepten
Houd deze pagina in de gaten want er worden met enige regelmaat nieuwe recepten geplaatst.

Rainbow Chow Mein
Probeer de verrukkelijke Rainbow Chow Mein
Hmmm… Dat ziet er lekker uit: Rainbow Chow Mein. Dit is een heerlijk gerecht met allemaal ingrediënten van Asiana SuperStore. Het is eenvoudig te maken, lekker en gezond! Een gerecht vol umami-smaken van hun oester sauzen.
Ingrediënten
4 porties
bereidingstijd: 20 minuten
- 200g spinazie-eiernoedels of volkoren soba-noedels, 2-3 minuten geweekt in heet water en vervolgens uitgelekt en afgedroogd op een schone theedoek
- 300g varkenshaas of varkensfilet, julienne gesneden
- 200g rode kool, geraspt
- 200g taugé
- 100g waterkers
- 2 wortels, julienne gesneden
- 1 gele paprika, julienne gesneden
- 1 groene paprika, julienne gesneden
- 2 lente-uien, fijngesneden
- 1 el plantaardige olie
- Een scheutje Lee Kum Kee Pure Sesamolie
- Snufje zout en peper naar smaak
Marinade
- 2 tl Lee Kum Kee Premium Oestersaus
Sauce Mix
- 100ml kippenbouillon
- 2 el Lee Kum Kee Premium Oestersaus
- 1 el Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus
Bereiding
Stap 1: Marineer het gesneden varkensvlees minimaal 30 minuten. Maak de sausmix klaar voor later gebruik.
Stap 2: Zet de wok op hoog vuur en voeg ½ eetlepel plantaardige olie toe. Voeg het gemarineerde varkensvlees toe en bak het aan tot het gaar is. Verwijder het vlees en laat het rusten. Doe nogmaals een ½ eetlepel plantaardige olie in de wok. Roerbak de groenten en voeg daarna het varkensvlees toe, gevolgd door de noedels en sausmix. Roerbak 1-2 minuten en serveer op een bord.
Stap 3: Garneer de noedels met waterkers en bak de taugé 30 seconden met een beetje zout, peper en een scheutje sesamolie. Sprenkel de taugé over de noedels en garneer met lente-uitjes.
Tip: Voeg kipreepjes toe voor extra proteïnen!
