Probeer de verrukkelijke Rainbow Chow Mein

Hmmm… Dat ziet er lekker uit: Rainbow Chow Mein. Dit is een heerlijk gerecht met allemaal ingrediënten van Asiana SuperStore. Het is eenvoudig te maken, lekker en gezond! Een gerecht vol umami-smaken van hun oester sauzen.

Ingrediënten
4 porties
bereidingstijd: 20 minuten

  • 200g spinazie-eiernoedels of volkoren soba-noedels, 2-3 minuten geweekt in heet water en vervolgens uitgelekt en afgedroogd op een schone theedoek
  • 300g varkenshaas of varkensfilet, julienne gesneden
  • 200g rode kool, geraspt
  • 200g taugé
  • 100g waterkers
  • 2 wortels, julienne gesneden
  • 1 gele paprika, julienne gesneden
  • 1 groene paprika, julienne gesneden
  • 2 lente-uien, fijngesneden
  • 1 el plantaardige olie
  • Een scheutje Lee Kum Kee Pure Sesamolie
  • Snufje zout en peper naar smaak

Marinade

  • 2 tl Lee Kum Kee Premium Oestersaus

Sauce Mix

  • 100ml kippenbouillon
  • 2 el Lee Kum Kee Premium Oestersaus
  • 1 el Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus

Bereiding

Stap 1: Marineer het gesneden varkensvlees minimaal 30 minuten. Maak de sausmix klaar voor later gebruik.

Stap 2: Zet de wok op hoog vuur en voeg ½ eetlepel plantaardige olie toe. Voeg het gemarineerde varkensvlees toe en bak het aan tot het gaar is. Verwijder het vlees en laat het rusten. Doe nogmaals een ½ eetlepel plantaardige olie in de wok. Roerbak de groenten en voeg daarna het varkensvlees toe, gevolgd door de noedels en sausmix. Roerbak 1-2 minuten en serveer op een bord.

Stap 3: Garneer de noedels met waterkers en bak de taugé 30 seconden met een beetje zout, peper en een scheutje sesamolie. Sprenkel de taugé over de noedels en garneer met lente-uitjes.

Tip: Voeg kipreepjes toe voor extra proteïnen!