Touch Hairstyle

Touch Hairstyle is een betaalbare, trendy kapsalon in het centrum van Tilburg. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haar!

Wij werken op afspraak. Als u binnen komt zonder afspraak en we hebben tijd, helpen wij u graag, maar gemaakte afspraken gaan altijd voor. Afspreken kunt u in de kapsalon, telefonisch of online via de website.

Touch Hairstyle heeft vele soorten behandelingen waarbij we u kunnen helpen. Bij ons hangt er een ontspannen sfeer in de salon en iedereen is altijd welkom. Wij luisteren naar uw wensen en u gaat de deur uit als beste versie van uzelf. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends voor alle leeftijden. Dus kruip nu snel bij ons in de stoel voor de tofste haarkleuren of laat je frizzy haar behandelen voor een prachtige look!

Bij onze herenkapper in Tilburg kunt u terecht voor een nieuwe coupe. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken we uw wensen voor het nieuwe kapsel. We adviseren u ook graag over de verschillende mogelijkheden die bij u passen. We werken zowel met de schaar als met de tondeuse, zodat we ieder gewenst kapsel kunnen realiseren. Naast een nieuwe coupe kunt u bij de herenkapper in Tilburg ook terecht voor een kleuring. Dit kan uw kapsel versterken, grijze haren wegwerken en licht geworden haren weer een natuurlijke look geven. Wilt u zonder het gedoe van losse haartjes de kapper verlaten? We kunnen uw haren wassen, föhnen en in model brengen zodat u de salon verlaat met een coupe die meteen goed in model zit.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 – 16:30
Woensdag: 9:00 – 17:30
Donderdag: 9:00 – 20:00
Vrijdag: 8:00 – 17:30
Zaterdag 8:00 – 15:00
Zondag: Gesloten

Wij werken op afspraak. Als u binnen komt zonder afspraak en we hebben tijd, helpen wij u graag, maar gemaakte afspraken gaan altijd voor. Afspreken kunt u in de kapsalon, telefonisch of online via de website.

WEBSITE
www.touchhairstyle.nl

CONTACT
Touch Hairstyle
Besterdring 27
5014HG Tilburg
013 889 41 26

Touch Hairstyle