Optiek Tilburg

Uw lust voor het oog

Optiek Tilburg heeft een grote collectie modieuze brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Wij staan voor vakmanschap, service en kwaliteit.Bij Optiek Tilburg nemen wij graag de tijd voor u. Bij binnenkomst in onze winkel wordt u welkom geheten door ons deskundige personeel. Met een kopje thee of koffie bespreken wij wat uw wensen zijn.

Het maakt niet uit hoe jong of oud u bent, bij ons kunt u altijd slagen. Niet alleen onze service en vakmanschap zijn van het hoogste niveau, ook de producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen. Wij verkopen dan ook alleen monturen, glazen en contactlenzen van hoge kwaliteit. Dus wij kunnen iedere klant echt goed advies op maat geven; of u nu voor het eerst een bril gaat dragen of al toe bent aan een nieuwe bril. Maar ook als u bijvoorbeeld graag lenzen wilt gaan dragen, kunnen wij u adviseren welke lenzen voor u het meest geschikt zijn. Onze contactlensspecialist heeft een schat aan ervaring waardoor wij kunnen zorgen dat u veilig en zonder zorgen lenzen kunt dragen. U kunt ons makkelijk bereiken, wij bevinden ons op Besterdplein 13 en u kunt bij ons voor de deur parkeren.

U bent altijd welkom. Voor een gratis oogmeting, een deskundig advies of een verse kopje koffie. Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, kom dan eens langs! Het team van Optiek Tilburg staat vijf dagen per week voor u klaar.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
http://www.optiektilburg.nl/optiek-tilburg/

CONTACT
Besterdplein 13
5014 HP Tilburg
013 737 00 98

Optiek Tilburg