Nina Hair

Non surgical hair replacement

 

Welkom bij Nina Hair: Specialist in niet-chirurgische haarvervanging voor vrouwen. Bij Nina Hair heten we je van harte welkom in ons salon, waar we gespecialiseerd zijn in niet-chirurgische haarvervanging voor vrouwen die te maken hebben met haarverlies als gevolg van kanker of alopecia. We begrijpen hoe ingrijpend haarverlies kan zijn en streven ernaar om elke vrouw de mogelijkheid te bieden zich zelfverzekerd en mooi te voelen, ongeacht de oorzaak van haar haarverlies.

Onze toewijding aan vrouwen met haarverlies
Bij Nina Hair begrijpen we de emotionele en fysieke impact van haarverlies, vooral wanneer het veroorzaakt wordt door kanker of alopecia. Ons salon is er specifiek voor vrouwen, omdat we geloven in het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin elke vrouw zich op haar gemak kan voelen. Ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige niet-chirurgische haarvervanging om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen.

Openingstijden voor jouw gemak

Bij Nina Hair begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom zijn we geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Deze ruime openingstijden zijn er om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zodat je gemakkelijk een afspraak kunt maken die in jouw drukke schema past.

Waarom Kiezen voor Niet-Chirurgische Haarvervanging?
Niet-chirurgische haarvervanging is een veilige, effectieve en niet-ingrijpende oplossing voor vrouwen met haarverlies. Bij Nina Hair gebruiken we geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om natuurlijk ogend haar te bieden dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Onze deskundig personeel zorgt ervoor dat elke haarvervanging naadloos aansluit op de natuurlijke contouren van je gezicht en dat het comfortabel aanvoelt.

Maak een afspraak en herwin zelfvertrouwen
Als haarverlies jouw zelfvertrouwen heeft aangetast, staan we bij Nina Hair klaar om je te helpen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe niet-chirurgische haarvervanging jouw natuurlijke schoonheid kan accentueren. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je een warm welkom te heten en je te begeleiden op jouw reis naar zelfverzekerdheid en schoonheid. Bij Nina Hair geloven we dat elke vrouw het verdient om zich mooi te voelen, ongeacht de omstandigheden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.ninahair.nl

CONTACT
Besterdring 79
5014HH Tilburg
06 10 06 73 63
info@ninahair.org

Nina Hair