Milano Barber Shop

Mannelijke verzorging

Milano Barber Shop is ontstaan als antwoord op de nieuwe trend in mannelijke verzorging, die steeds vaker om exclusieve diensten en hoogwaardige haarverzorging vraagt. Het merk biedt zowel kwaliteitsdiensten als een eigen lijn producten, aangepast aan de nieuwste trends en met de beste resultaten.

Je bent hier aan het juiste adres om je te laten knippen, scheren, kleuren en ontharen. Kom snel langs in de shop en laat jouw baard weer stralen! Er wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan shampoos geformuleerd zonder zouten of sulfaten, ontworpen om aan alle behoeften van mannenhaar te voldoen.

Knippen is de belangrijkste service van Milano Barber Shop. Vanaf nu is er geen excuus meer om niet altijd goed verzorgd te zijn en een goed kapsel te hebben. Van het klassieke lange kapsel tot de meest gedurfde korte haarlook.

Baarden zijn trendy en dat weten we bij Milano Barber Shop! De snit moet perfect zijn, zowel voor lange als korte baarden. Ook moet het haar netjes en strak zijn. Het zijn de details die ervoor zorgen dat de baard er altijd perfect uitziet. De juiste snit van de baard zorget ervoor dat deze gemakkelijker te onderhouden is.

Tegenwoordig is er meer dan ooit vraag naar ontharing bij mannen in barbershops. Het leveren van een kwalitatieve service is de prioriteit van Milano Barber Shop. Verwijder gezichtshaar van je wekbrauwen, jukbeenderen en tussen je wenkbrauwen en houd je huid zoals je die altijd al wilde.

Ook voor vrouwen staan ze bij Milano Cosmetics voor je klaar!

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.milanobarbershop.nl

CONTACT
Korvelseweg 127-129
5025 JC TILBURG
T 06 23 65 54 95
benelux@milanobs.com

Milano Barber Shop