Macon

Uw bouwproject in de juiste handen

MACON B.V. is een veelzijdig en dynamische organisatie die zich richt op het aannemen van bouwprojecten en daarmee verband houdende aspecten. We nemen – als hoofdaannemer dan wel onderaannemer – opdrachten aan in Nederland en België, waarbij gespecialiseerd personeel wordt ingezet.

In voorkomend geval werken we daartoe samen met andere bedrijven conform de wensen van de opdrachtgever en voeren gevarieerde soorten werkzaamheden uit, die gerelateerd zijn aan de bouwbranche. Particulieren, bedrijven, aannemers en architecten. Nieuwbouw of renovatie, grote of kleine projecten. Wij doen het allemaal even graag.

De vakmanschap en kennis van onze ervaren personeel verzekeren we een optimaal resultaat in alle voorkomende werken op de bouw. Wij voeren graag voor u het complete pakket aan werkzaamheden uit. Maar ook als het gaat om enkel het metselwerken, ruwbouw of de afbouw kunt u op ons vertrouwen.

Voorafgaand aan het werk informeren we onze vakmannen grondig over alle relevante aspecten die bij het betreffende project een rol spelen. We bespreken bijvoorbeeld bij het metselwerken samen over de steenkeuze, het metselverband, de maatvoering, de mortels, het voegwerk, de preventie tegen weersinvloeden en het op te leveren eindproduct.

MACON B.V. denkt met u mee en biedt altijd een oplossing voor uw vraagstuk tegen een optimale kostprijs en heldere contracten. Daartoe werken we ook samen met juridische – en verzekeringsadviseurs zodat alle risico’s en voorwaarden inzichtelijk worden gemaakt en afgedekt in internationaal rechtsgeldige overeenkomsten, zo nodig in de Engelse taal. Daarnaast hebben wij Algemene voorwaarden vastgelegd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel (registration office of enterprises), welke u op aanvraag worden toegezonden,

MACON B.V. streeft ernaar tot een perfecte samenwerking te komen op een zakelijk solide basis en verwacht daardoor een kwalitatief hoogwaardige bijdrage te kunnen leveren aan uw project. Voor nadere informatie en vrijblijvend overleg kunt u contact opnemen met ons kantoor te Tilburg.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

CONTACT
Sint Annaplein 7
5038 TV Tilburg
085 56 056 06

WEBSITE
www.maconbv.eu

MACON BV