Luba uitzendbureau

Het grootste uitzendbureau voor het MKB

Tilburg, stad van Brabantse gezelligheid. Van de Tilburgse kermis, carnaval en voetbalclub Willem II. Tilburg stond vroeger bekend als textielstad, nu als logistieke hotspot. Luba Tilburg voelt zich thuis in de stad en brengt vele flexwerkers en bedrijven in de logistiek samen. Wat kunnen we voor jou doen? Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

In Tilburg is er heel veel mogelijk. Luba heeft vacatures in de zorg, techniek, transport, ICT en nog heel veel meer. Maar hoe vind je een vacature Tilburg die past bij jouw kwaliteiten? Luba heeft contact met alle lokale werkgevers. Zo kunnen we jou snel aan een baan helpen die echt bij je past. Plezier in je werk en alles uit je kwaliteiten halen is daarmee een garantie. Bekijk onze vacatures in Tilburg en omgeving en solliciteer direct. We zorgen dat je snel een sollicitatiegesprek tegemoet kunt zien. Daar houdt het niet op. Want als je eenmaal bent aangenomen zorgen we nog steeds dat alle aandacht naar jouw ontwikkeling gaat.

Ben je werkgever en op zoek naar personeel? Luba staat voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf. Door lokaal te ondernemen en gebruik te maken van innovatieve tools zijn we succesvol met het invullen van jouw vacatures. Niet alleen die van vandaag, maar juist ook voor je wervingsvraag van morgen. Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. 

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

CONTACT
Besterdplein 1
5014 HN Tilburg

013 536 29 30
06 224 812 72
tilburg@luba.nl

Luba