Locks&Keys escaperoom

Ga jij de uitdaging aan?

Locks&Keys escaperoom is een unieke escaperoom in Tilburg. Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt “opgesloten”. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels het doel van de kamer binnen een uur proberen te behalen.

Momenteel heeft Locks&Keys drie escaperooms. “Het geheim van Schrobbelèr” is de eerste kamer en meest traditionele escaperoom. Schrobbelèr, een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in de oude werkkamer van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen en kruiden, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het bleek nog lekker ook. Vanuit zijn befaamde oude werkkamer, ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Trots als Jan was op zijn recept wilde hij het recept met niemand delen, bang dat het werd nagemaakt. Helaas is Jan overleden zonder ooit zijn recept te delen. Het recept is omhuld in mysterie en er wordt beweerd dat het recept nog altijd ergens in zijn werkkamer verstopt ligt. Aan jou als speler de taak om in zijn oude werkkamer binnen te treden en het geheim van Schrobbelèr te ontrafelen.

De tweede kamer krijgt is “De Bank”. Onze bank is beveiligd met een high-tech beveiligingssysteem. Er gaan geruchten dat deze zwaar beveiligde bank vol geladen ligt met allerlei rijkdommen. Dit gerucht is als een lokroep voor gelukszoekers en al vele groepen hebben een aanval op onze kluis gewaagd. Het slagingspercentage? Nul! Niemand is het gelukt om onze kluis te openen en de rijkdommen te bemachtigen. Denk je dat jij het met jouw team beter kan? Kunnen jullie het beveiligingssysteem omzeilen en zo veel mogelijk buit maken?

Onze derde kamer is voor de echte waaghalzen. Dit is namelijk niet zomaar een escaperoom. Dit is de engste escaperoom van Nederland. “Boshut 17” volgt het verhaal van familie Brouwer. Alle 4 de gezinsleden werden roerloos rondom een ouijabord aangetroffen in de boshut. De politie startte direct een onderzoek naar de dood van het gehele gezin. Tot op heden is echter nooit naar buiten gebracht hoe en waarom het gezin is gestorven. Na anderhalf jaar werd het onderzoek stopgezet en de boshut weer vrijgegeven. De bizarre dood van familie de Brouwer blijft een macabere onopgeloste zaak. Ga niet naar binnen bij Boshut 17…!

Hou de website in de gaten voor de openingstijd.

OPENINGSTIJDEN
Onze escape rooms zijn dagelijks te spelen om:
10:00 uur 
12:00 uur 
14:00 uur 
16:00 uur 
18:00 uur
20:00 uur
22:00 uur

WEBSITE
www.lockskeys.nl

CONTACT
Besterdring 225a
5014HK

06 315 557 44

Locks&Keys escaperoom