Huisartsenpraktijk de Nijs & van Heugten

De huisarts op de Besterdring

Al zes jaar werken wij als huisarts in de regio Tilburg en merken we dat er een steeds groter tekort is aan huisartsen. Het wordt steeds lastiger voor nieuwe Tilburgers om een huisartspraktijk te vinden. Veel praktijken zijn gesloten en nemen geen nieuwe patiënten meer aan. Wij willen graag een deel van de oplossing voor dit probleem zijn. Daarom zijn wij een nieuwe praktijk in de binnenstad van Tilburg gestart. Op deze manier hebben de inwoners van Tilburg centrum weer toegang tot goede huisartsenzorg dicht bij huis.

Wij vinden het belangrijk om persoonlijke. laagdrempelige zorg te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken streven wij naar een kleinschalige praktijk. Een praktijk waar de assistentes en de huisartsen hun patiënten goed kennen en daardoor beter in staat zijn passende zorg te bieden. Wij werken met twee huisartsen, twee assistentes en drie praktijkondersteuners (ggz en somatiek). Hierdoor kunt u altijd terecht bij een voor u bekende arts en spreekt u aan de telefoon met een bekende assistente. 

Wij zien het als onze taak om een patiënt te adviseren en te begeleiden bij de problemen waar hij/zij in zijn leven tegen aanloopt. Waarbij de patiënt zelf de regie en verantwoordelijkheid voor zijn gezondheid houdt. 

Daarbij zijn wij overtuigd van het belang van een gezonde levensstijl. Door gezonde voeding, voldoende ontspanning en regelmatige beweging kunnen veel problemen voorkomen en soms opgelost worden. Hier ligt dan ook de nadruk van onze zorg. Medicatie is soms noodzakelijk, maar waar kan zullen we proberen problemen zonder medicatie op te lossen. Dit zult u dan ook merken tijdens onze consulten. 

OPENINGSTIJDEN
De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 – 17.00 uur. Op woensdagmiddag zijn wij tot 12.00 uur bereikbaar. In de opstartfase willen we de woensdagmiddag gebruiken voor de zorg aan onze patiënten met chronische aandoeningen. De praktijk van dr. Lövenich neemt dan voor spoedeisende zaken voor ons waar.

WEBSITE
www.denijs-vanheugten.praktijkinfo.nl

CONTACT
Besterdring 19
5014 HG Tilburg
013-208 38 98

Huisartsenpraktijk de Nijs & van Heugten