Hespa Woondesign

Of uw interieur nu klassiek of modern is, bij ons vindt u altijd een passende interieur stijl.

Hespa bestaat al sinds 1977 en staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Of uw interieur nu klassiek of modern is, bij ons vind u altijd een passend interieurstijl.

Niet alleen vitrage en overgordijnen maar ook een uitgebreid assortiment vouwgordijnen, panelen, lamellen, rolgordijnen, binnenzonwering, tapijt en vinyl. We kunnen dus samen met u en ons creatief oog een assortiment voor u samenstellen dat geheel bij u past. Als speciaalzaak in raamdecoratie bieden wij producten aan voor ieder interieur. Wij staan voor u klaar om u te adviseren in de winkel of bij u thuis, dus komt u gerust eens vrijblijvend langs!

Hespa zorgt ervoor dat alles perfect binnen uw woning past met de inmeetservice. We komen bij u langs om alles in te meten, zodat alles op maat gemaakt kan worden.

Onze vakmensen komen alles nauwkeurig bij u opmeten om het perfecte resultaat te krijgen voor uw interieur. Onze inmeetservice kunt u gebruiken voor al onze producten, van gordijnen tot vloeren. Bij inmeten gaat het om precisiewerk, dus dat is precies wat onze specialisten voor u oppakken. Ze komen thuis bij u langs en zorgen ervoor dat alles tot op de millimeter nauwkeurig wordt genoteerd. Dankzij dit maatwerk wordt de montage van uw gordijn, vloer of hor een soepel en eenvoudig proces.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00
Woensdag: 09:30 – 17:00
Donderdag: 09:30 – 17:00
Vrijdag: 09:30 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.hespa.nl

CONTACT
Besterdplein 9
5014HM Tilburg
013 542 38 41
info@hespa.nl

Hespa Interieur vof