‘t Goudcentrum

Al dertig jaar lang zijn wij gevestigd aan de Besterdring in Tilburg.

De eigenaren van ‘t Goudcentrum zijn Bart en Irene Jacobs. Bart neemt het zakelijke gedeelte voor zijn rekening en bezoekt regelmatig beurzen in Londen, Vicenza en Utrecht. Irene haar lievelingsvakken op de vakschool in Schoonhoven waren kunstgeschiedenis en edelsteenkunde. In de loop van de jaren is zij zich meer gaan verdiepen in oude zilveren voorwerpen en antieke sieraden. Goud en zilver uit de Art Nouveau, Belle Epoque, Art Deco en de jaren 50, 60 en 70. Sieraden met een verhaal waarover zij niet uitgesproken raakt.

Deze passie hebben Gini en Vic met de opvoeding meegekregen en zijn nu ook werkzaam binnen het bedrijf. Je mag dus wel spreken van een echt familie bedrijf! U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van uw nieuwe sieraad, zoals tijdloze, modieuze, vintage sieraden en reparatie van uw dierbare stukken. Voor de verkoop van uw sieraden kunt u ook bij ons terecht.

Wij hebben hierbij een naam hoog te houden. Zo hebben wij een grote klantenkring weten op te bouwen. Uiteraard kunt u ook voor trouwringen bij ons terecht. En heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem; ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
WEBSITE:

http://goudcentrum.nl/

CONTACT:
Besterdring 141
Tilburg
013-5363051

Bartels Tv - Hifi - Multimedia STEL EEN VRAAG