Bakkerij Floor van Lieshout
Brood- en banketbakker
Bakkerij Floor van Lieshout opgericht in 1922 heeft een rijke historie in brood en banket en groeide door de jaren heen uit tot een bakkerij met vijftien vestigingen. Floor van Lieshout, kleinzoon van oprichter Harrie van Lieshout, is momenteel eigenaar van de succesvolle en erg bekendstaande bakkerij in Tilburg en omstreken. Met de nieuwe generatie in de startblokken bent u ook de komende jaren verzekerd van het lekkerste brood en banket van Bakkerij Floor van Lieshout.
Met zestien filialen en plusminus 100 mensen werken we dagelijks, maar vooral โs nachts, vol passie en energie aan uw dagelijks vers brood en banket. Met exclusief de verste รฉn beste grondstoffen wordt gewerkt aan het hoogste kwaliteit brood en gebak. In ons assortiment bevinden zich enkele specialiteiten waar wij uitermate trots op zijn en wij delen deze dan ook graag met jou!
Naast onze vaste landelijke leveranciers werken wij ook graag en nauw samen met de lokale fruittelers en molenaars voor het beste eindproduct. Met o.a. de Kerkhovense Molen uit Oisterwijk voor het wekelijks versgemalen Speltmeel, en het dagelijks vers fruit voor o.a. onze luxe vruchtenvlaaitjes & verse aardbeien van de lokale kwekers. Bij ons staat kwaliteit bovenaan en dat verschil proef je!
OPENINGSTIJDEN
Maandag | 08:00 – 18:00 |
Dinsdag | 08:00 – 18:00 |
Woensdag | 08:00 – 18:00 |
Donderdag | 08:00 – 18:00 |
Vrijdag | 08:00 – 18:00 |
Zaterdag | 07:30 – 17:00 |
WEBSITE
www.bakkerfloorvanlieshout.nl
CONTACT
Besterdring 90
5014HP Tilburg
013 542 62 75