Feniks

Emancipatie Expertise Centrum

Feniks is het Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg en heeft als doel het bevorderen van de maatschappelijke positie van alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Wekelijks nemen 120 vrouwen deel aan onze activiteiten en cursussen. Feniks is er voor alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Ook jij bent meer dan welkom!

En Feniks doet meer. Zo bieden wij vrouwen ook verschillende (bewustwordings) trajecten, waarbij groepstrainingen en individuele begeleiding hand in hand gaan. Doelstelling is steeds om de cirkel van afhankelijkheid, slachtofferschap en isolement te doorbreken en deelname te stimuleren; bijvoorbeeld door middel van de Dromenvang-methode.

Ook kun je bij Feniks terecht voor informatie over allerlei onderwerpen die interessant en van belang zijn voor vrouwen. Heb je een vraag waarbij we je niet direct kunnen helpen, dan verwijzen we je op zorgvuldige wijze door naar de betreffende instantie(s).

Hernieuwde levenskracht
De feniks is van oorsprong een fabeldier uit de Griekse mythologie. De oude Grieken geloofden dat de feniks in staat was om keer op keer uit zijn eigen as te herrijzen, herboren te worden, als het ware. De naam ‘Feniks’ staat dan ook symbool voor hernieuwde levenskracht.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 13:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.fenikstilburg.nl

CONTACT
NS Plein 17
5014DA Tilburg

013 542 18 96
info@fenikstilburg.nl

Feniks, Emancipatie Expertise Centrum