Den Besterd postzegel en muntenhandel

Álles voor de postzegel- en munten verzamelaar

Het winkeltje aan de Besterdring oogt nostalgisch; precies wat je verwacht bij filatelie. Maar de verzamelhobby is dat allerminst. Die is springlevend!

Munten verzamelen is een hobby die velen aanspreekt. Op dit verzamelgebied hebben vooral de Euro munten een vlucht genomen. Hier breidt onze voorraad zich bijna dagelijks uit met Coincards en bijzondere € 2,= munten. Ook op het gebied van Koninkrijksmunten en buitenland hebben we de nodige mogelijkheden.

Bij Postzegel- en Munthandel Den Besterd zijn albums voorradig van Davo, Leuchtturm, Importa, Hartberger, Mandor en Lindner. Of de Duitse boeken van Kabe, Schaubeck en Safe. U kunt er ook terecht voor loupes, tandingmeters, pincetten en andere accessoires. Abonnementen op postzegels, motieven of voordrukbladen. Voor kinderen zijn er leuke beginsetjes te koop!

Op het gebied van postzegels is er in de winkel van alles te vinden. Partijtjes in insteekboeken of albums en op losse albumbladen, maar ook complete series en blokken op kaartjes om uit te zoeken. Op gebied van Nederland hebben we een grote stock en kunnen via ons netwerk nagenoeg alles aanbieden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.denbesterd54.nl

CONTACT
Besterdring 54
5014 HL Tilburg
013 543 00 53

Den Besterd postzegel en muntenhandel