Chiropraktijk Tilburg

Welkom bij Chiropractie Tilburg nek- en rug kliniek

Goed dat u ons heeft gevonden, wij zijn chiropractie Tilburg.

De geschiedenis van chiropractie
Chiropractie betekent zoveel als manuele neurotherapie. Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze die duizenden jaren geleden is ontstaan in beschavingen als China, Japan, India, Egypte, Tibet en Iran.

De eerste boeken over wervelkolom manipulatie stammen uit de Griekse Oudheid. Hippocrates, een bekende arts van de Griekse Oudheid (640-357 voor Christus), erkende het belang van wervelkolom manipulatie en schreef boeken over zijn technieken. In de 19e eeuw werd het bekend in Europa en Amerika.

De basis van de techniek is het manipuleren van zacht weefsel, o.a. het kraakbeenkapsel van de wervels. De techniek heeft zich door de tijd ontwikkeld aan de hand van wetenschappelijke ontdekkingen, zoals de röntgenfoto’s, en door kennis van het functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel. Bekijk voor meer informatie onze website: www.chiropractietilburg.com

De Chiropractor dhr. John J. Nee
Oorspronkelijk kom ik uit Ierland, maar ik volgde de vierjarige opleiding tot chiropractor in Amerika in St. Louis, Missouri. Na mijn opleiding kwam ik naar Nederland en in 1999 richtte ik mijn praktijk op in Tilburg. Als chiropractor ben ik in bezit van een AGB-code en ben ik opgenomen in het register van zorgverleners in Nederland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Binnen de NCA maak ik deel uit van de beroepscommissie die zich bezighoudt met wetenschappelijkonderzoek.

WEBSITE
www.chiropractietilburg.com

CONTACT
Besterdring 33
5014 HG Tilburg
013 467 57 20

Chiropraktijk Tilburg