Bella Donna

Luxe pomeranian spa

 

Bella Donna is een luxe hondenspa speciaal voor de PomeranianPoedel én Labradoodle. Ook zijn we gespecialiseerd in plukrassen.
Natuurlijk zijn alle overige kleine hondjes ook welkom.

Mijn naam is Lotus Fernald-Delfos en ik ben al sinds kleins af aan een grote dierenvriend. Ik startte mijn Pomeranin salon aan huis, maar de droom werd groter en is inmiddels uitgegroeid naar een prachtige luxe hondenspa aan het Besterdplein 5 in Tilburg. De specialisatie voor PomeraniansPoedels en Doodles blijft voortbestaan. Maar uiteraard zijn overige kleine honden en plukrassen meer dan welkom!

In mijn salon streef ik naar een mooi eindresultaat én een rustige omgeving voor de honden. Dit betekent dat we werken in tijdsblokken. Hierdoor creëren we een relaxte omgeving voor de honden en dit komt ons knip-en plukwerk ten goede!

Als trimster ben je nooit uitgeleerd. Ik blijf mezelf dan ook uitdagen in de vorm van trimwedstrijden en workshops. Zo doe ik jaarlijks mee aan Groomania (het grootste trimevent van de Benelux) en werk ik aan mijn knip skillz door het volgen van verschillende specialisatiecursussen van toptrimmers over de hele wereld.

Wij bieden jouw hondje een luxe spa behandeling van A tot Z. Kies voor een heerlijke Milky Ozon Excellent behandeling of misschien durf je wel een creative grooming experience aan! Denk hierbij aan een geverfde staart (met de diervriendelijke verf van Opawz). Heeft jouw trouwe vriend(in) last van huidirritatie of misschien wel de Black skin dissease/Alopecia diagnose? Ook hierin kunnen wij een op maat behandeling samen met jou uitdenken. Ga je liever voor en basic trimbehandeling? Ook geen probleem. Onze behandelingen zijn er voor ieders budget en we denken graag met je mee.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.belladonnapomeranians.com

CONTACT
Besterdplein 5
5014HN Tilburg
06 43 81 47 82

Bella Donna