wie heeft de mooiste (Kerst)-etalage?

Etalagelauwen: jaarlijks evenement op beide Linten is weer gestart

Los de puzzel op en stem op de mooiste etalage en verdien te gekke prijzen!

Etalagelauwen

Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Stichting Tilburgse Linten ook dit jaar weer de spannende etalagewedstrijd van 7 december tot en met 6 januari. Dit jaar is het thema ‘Winter’. Stem op jouw favoriete etalage en ding mee naar mooie prijzen. 

Verder is er dit jaar net als vorig jaar een spannende puzzeltocht. Zowel op den Besterd als op de Korvelseweg hebben we een aantal letters in de etalages geplaatst die samen een slogan vormen.

Route Besterd: Op de Besterd (20 letters) begint de route op het NS-plein, via het Besterdplein ga je naar de Molenbochtstraat en loop je weer  terug over het Besterdplein naar de Besterdring richting Veldhovenring. Terug loop je aan de overzijde de Besterdring af naar het NS-plein.

Route Korvel: Op Korvel begint de puzzelroute op het Lieve Vrouweplein en loopt via het St. Annaplein over de Korvelseweg naar het Korvelplein. Vanaf de binnenstad gezien, begin je aan de rechtse kant van de straat en loop je via de andere kant weer terug. In totaal zoek je naar 20 letters die samen een slagzin vormen.

De uitkomst van de puzzeltocht van Korvel en Besterd en jouw stem op de mooiste etalage kun je vermelden op de stemkaarten die in de winkels liggen. Of je stuurt een mailtje naar lintenmanager@tilburgse-linten.nl. En houd vooral onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.