Breng je stem uit op één van de onderstaande etalages en vul jouw favoriete etalage in op de stembonnen die bij de deelnemende winkels liggen of via de Facebookpagina van Winkellinten Korvel Besterd.

BESTERD
Tilburgse Koerier    Hans van Berkel makelaardij    Solidare natuurvoeding  •  Bakkerij Eigenzinnig    Van Iersel lingerie    Besterd HUB    Van Kerckhoven schoenen Biologische slagerij van Ginhoven    Maya Pijpers optiek    Kuijpers kassasystemen en kantoormachines    Amazing Nails & Spa    Nico van den Braak telecommunicatie  •  Drogisterij Ad de Jongh    Het Griekse Huis    Computel  •  Janssen en Janssen kappers    Mitra slijterij Berrie Peek

KORVEL
Diggers recordstore    Van Gastel Optiek    Versmarkt de Zon  •  Wijnkoperij van Bilsen    Broodjeszaak Sranang    Piet Kennis    Peerke  •  Fuji Print Shop    Vuurwerk Tilburg    Anders nog iets/Van Herwaarden  •  Tilburgse Tailor    Bakkerij Gouden Tijden    Pijnenburg Schoenen •  Korvel Repair    CVT    Eetsalon van Iersel

Voor de winnaars liggen er prachtige prijzen te wachten. 

Stemmen kan tot 7 januari.

Succes!