Kom al lekker in Kerstige Sferen met de jaarlijkse muzikale strijd en gezelligheid op de Korvel! Voor maar liefst de zesde keer op rij organiseren Peerke en Berlijn Café op zondag 23 december de Christmas Carol Contest Korvel. Uiteraard gaan we dit jaar weer lekker winters loungen bij Peerke, terwijl Berlijn Café klaar staat met een pop-up-bar met glühwein, warme choco en biertjes! Muzikanten uit Tilburg en omstreken gaan de strijd met elkaar aan en proberen het beste winterliedje te schrijven. We trappen dit jaar om 14.00 af met een kerstig repertoire van blaaskwintet De Vijf Wijzen. Het evenement vindt dit jaar plaats op zondag 23 december vanaf 14.00 in de meubelwinkel van initiatiefnemer Peerke aan de Korvelseweg 159. De artiesten brengen niet alleen hun zelfgeschreven Kersthit ten gehore, maar zullen ook nog 2 à 3 andere (eigen) nummers laten horen. Het kerstlied wordt beoordeeld door een zeer kundige jury in de vorm van zangeres Emmerell (voorheen programmeur en host van CCCK), zanger André van den Bogaart (al jaren voorzitter van de CCCK-jury) en componist Maarten Hartveldt (welbekend van de muziek van diverse Efteling-attracties). Naast de juryprijs (1e, 2de en 3de plek) is er ook nog een publieksprijs te bemachtigen.

De line-up is dit jaar waanzinnig! Kom genieten van Sealow, Wouter van Weert, Kathleen Willems, Mai Romswinckel, Claudy Wolfs, Koek en Trommel en Roxy Westerhuis. We zien jullie (als deelnemer of publiek) graag op zondag 23 december vanaf 14.00 uur, uiteraard gratis toegang, InStore bij Peerke!