Terre des Hommes Tilburg organiseerde zondag 12 februari, in nauwe samenwerking met Wijnkoperij Van Bilsen, een geweldig en succesvolle wijnproeverij. Na met een glaasje bubbels als aperitief te zijn ontvangen in de Terre des Hommes winkel aan de Korvelsveweg, vertrok het gehele gezelschap gezamenlijk naar Van Bilsen.

Jan Aartsen presenteerde de gasten van Terre des Hommes vier heerlijke witte en vier net zo lekkere rode wijnen. Over elk van de wijnen wist Jan natuurlijk ontzettend veel, dus elk ingeschonken glas ging gepaard met zijn kennis over de wijn, de druif waarvan de wijn gemaakt was en de streek waaruit de wijn kwam. Het Griekse Huys en Het Vishuis hebben ervoor gezorgd dat onze gasten qua eten betrof, niets te kort zijn gekomen; de hapjes waren fantastisch verzorgd! Terre des Hommes Tilburg heeft een geweldig event achter de rug, een event dat zonder de bijdragen van Van Bilsen Wijnkoperij, Het Griekse Huys en Het Vishuis, niet tot stand kon komen, een event dat bijdraagt aan de strijd tegen de uitbuiting van kinderen!

Ik heb er niets anders dan een mooi en warm gevoel aan overgehouden! Een mooi voorbeeld van de samenwerking op het Winkellint Korvel-Besterd!

Bedankt en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet / Best regards

Janneke van de Westelaken