The Right Chiro

Hoe chiropractie helpt

Bent u vermoeid en gefrustreerd over het niet krijgen van uw gewenste resultaten met uw gezondheid? Het is natuurlijk erg teleurstellend wanneer u door uw slechte gezondheid belemmeringen begint te merken en in feite u van uw leven beroofd word, vooral zonder een duidelijke manier om uw leven terug te krijgen.

Wij zien een overvloed aan keuzes en de frustratie in het gebrek aan resultaat dat ons huidige gezondheidssysteem biedt. Daarom zijn wij een toegewijd team die u deskundige wervelkolom zorg en educatie aanbiedt om duidelijkheid en gemakt te bieden bij het maken van de beste beslissingen om u gezondheid en die van u familie te optimaliseren. Wij willen een gezondere gemeenschap opbouwen met mensen die een betere kennis hebben over gezondheid en hoe ze die kunnen optimaliseren om zodoende alles uit het leven te kunnen halen.

Onze Chiropractors zijn opgeleid in binnen- en buitenland. Door de combinatie van eeuwenoude technieken en moderne wetenschap vinden wij altijd de beste aanpak voor uw klachten. Bij The Right Chiro krijgt u persoonlijke chiropractische zorg die u de gezondheid geeft waar u naar op zoek bent.

Een besloten groep waar je om hulp kunt vragen en kunt horen over de ervaringen van andere cliënten die begonnen zijn waar jij bent en geweldige resultaten hebben behaald door hun Right Chiro zorg.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 15:30 – 19:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08:30 – 12:00 & 16:00 – 19:00
Donderdag: 16:00 – 19:00
Vrijdag: 08:00 – 12:00 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
*In de nabije toekomst zullen we deze uitbreiden.

WEBSITE
www.thewrightchiro.com

CONTACT
Korvelseweg 27a
5025 JB Tilburg
+31 6 57942642
info@therightchiro.nl

Top Chiropractie