Nails by Rosa

Ik wil me graag aan u voorstellen
Mijn naam is Rosa M. Kuis – Estrella Rodriguez. Een hele mond vol namen zoals u ziet!
Mijn moeder is Portugees en mijn vader komt uit Spanje, vandaar de namen ‘Estrella Rodriguez’. ‘Kuis’ is de naam van mijn man, met wie ik in 2011 getrouwd ben. Naast de Nederlandse taal spreek ik dus ook uitstekend Spaans en Portugees.

Tijd voor mijn klanten
Zelf neem ik in mijn eigen salon nu de tijd voor mijn klanten; door er iets langer over te doen heb ik meer zekerheid over de duurzaamheid van de nagels, én mijn klant heeft het naar de zin zonder het gevoel te hebben dat het lopende-band-werk is.
Iedereen vond het geweldig aan mijn nageltafel; de kwaliteit, de sfeer en de vrouwenpraat! Als het niet over de nagels ging, dan wel over tassen, schoenen, kleding en uiteraard: Lijnen (denk dat veel vrouwen wel begrijpen wat ik bedoel). Gelukkig kreeg ik binnen deze salon de ruimte en de kans om mezelf te ontplooien zodat ik met mijn aparte creaties nog meer kon bieden aan de (vaste) klanten. Als mijn klanten vier weken later weer terug kwamen, vroegen ze dan ook vaak wat voor nieuwe en spannende ideeën ik dit keer weer had!

Liefde voor het vak
Mijn werk doe ik met veel plezier en passie! Ik houd echt van mijn vak! En dat ziet u terug in mijn manier van werken.
Ik blijf steeds op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen. Niet alleen omdat het ‘nou eenmaal bij mijn beroep hoort’, maar ook omdat ik het enorm boeiend en simpelweg leuk vind!
Geweldig vind ik het als klanten mij het vertrouwen geven door te vragen om een ‘aparte creatie’. Dan gaat Rosa los! En als het eenmaal klaar is zeggen ze bijna altijd: “Wauw, dat is nou precies wat ik wilde hebben!” Vaak is het voorgekomen dat drie dagen later een vriendin van deze dame ineens binnen staat en ook zo’n gave set wil.

Leuk detail
De inspiratie van mijn logo is ook weer heel persoonlijk, en komt van mijn achternaam: ‘Estrella’ betekent ‘ster’ in het Spaans. Hasta Pronto chicas!

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 t-t 17:30
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten


WEBSITE
www.nailsbyrosa.nl

CONTACT
Korvelseweg 148
5025JL Tilburg
06 244 387 84
info@nailsbyrosa.nl

Nails By Rosa