La Femme

Het moment voor jezelf

La Femme beauty & hair staat voor het benadrukken van uw vrouwelijke schoonheid.

Of het nu gaat om knippen, diverse kleurtechnieken, model föhnen, haarverdikking, feest- en bruidskapsels, opsteken of haarverlenging, bij La Femme beauty & hair bent u aan het goede adres. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. In de salon wordt u niet als nummer maar als uniek, individu behandeld. In een ontspannen sfeer wordt u een persoonlijk en professioneel advies gegeven. De haarstyliste heeft haar professionele kennis en jarenlange ervaring opgedaan tijdens diverse opleidingen in België en Nederland.

Naast haarstyling kunt u ook voor visagie bij ons terecht. Visagie is zeer persoonlijk en bepaalt samen met uw haar uw uitstraling. In een mum van tijd kunnen wij u omtoveren tot een echte (feest)diva. Een gala, examenfeest, bruiloft, communie of andere feestelijke gelegenheid? Wij zorgen dat de visagie er professioneel uitziet.

Sinds een aantal jaar heeft La Femme beauty & hair zich ook gespecialiseerd in hair- en wimperextensions. Om een natuurlijke look te creëren en om de kwaliteit te waarborgen wordt er alleen gebruik gemaakt van 100% human hairextensions. Wat past er bij die persoon op dat moment in haar leven? Dit is de rode draad bij La Femme beauty & hair.

Wij zien wat bij jou past, omdat:
• We de tijd nemen om met je te praten om te achterhalen wat jij wil en verwacht;
• We je adviseren wat past bij jouw specifieke haartype
• We eerst goed kijken en luisteren, dan knippen;
• Jouw looks en persoonlijkheid ons uitgangspunt zijn;
• We vakkennis en creativiteit combineren met technische beheersing.

Haal het mooiste uit jezelf en breng een bezoekje aan de salon!

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag Gesloten


CONTACT

Korvelseweg 176
5025 JM Tilburg
06 49 33 61 64
info@lafemmetilburg.nl

 

La Femme