Gordijnatelier Lianti

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de woninginrichting en het confectioneren van gordijnen heb ik eind 2000 mijn eigen gordijnatelier opgericht; LIANTI.

Vanuit een professioneel atelier in Tilburg lever ik gordijnen en gordijnstoffen aan particulieren en bedrijven. Ik heb een mooie collectie gordijnstoffen van onder andere de volgende merken; Unland, De Ploeg, JAB en Toppoint. Indien gewenst kom ik gratis en vrijblijvend bij u thuis om samen met u passende gordijnen uit te zoeken. Deze exclusieve werkwijze heeft al vele tevreden klanten opgeleverd!

Naast allerhande soorten gordijnen (vouwgordijnen, vitrages, overgordijnen, panelen, etc.) lever ik ook jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en andere vormen van raamdecoratie. Het monteren hiervan is uiteraard bij mij ook in vertrouwde handen. Op deze site treft u een impressie aan van de diverse mogelijkheden.

Door de kleinschaligheid van mijn atelier ben ik in staat hoogwaardige kwaliteit te leveren en korte levertijden te hanteren.

Tot ziens

WEBSITE:
lianti.nl

CONTACT:
Korvelseweg 209
5025 JE Tilburg
06-52044774

Gordijnatelier Lianti