Gordijnatelier Lianti

Raambekleding maken, leveren en monteren

 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de woninginrichting en het confectioneren van gordijnen heb ik eind 2000 mijn eigen gordijnatelier opgericht; LIANTI.

Vanuit een professioneel atelier in Tilburg lever ik gordijnen en gordijnstoffen aan particulieren en bedrijven. Ik heb een mooie collectie gordijnstoffen van onder andere de volgende merken; Unland, De Ploeg, JAB en Toppoint. Indien gewenst kom ik gratis en vrijblijvend bij u thuis om samen met u passende gordijnen uit te zoeken. Deze exclusieve werkwijze heeft al vele tevreden klanten opgeleverd!

Naast allerhande soorten gordijnen (vouwgordijnen, vitrages, overgordijnen, panelen, etc.) lever ik ook jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en andere vormen van raamdecoratie. Het monteren hiervan is uiteraard bij mij ook in vertrouwde handen. Op deze site treft u een impressie aan van de diverse mogelijkheden.

Door de kleinschaligheid van mijn atelier ben ik in staat hoogwaardige kwaliteit te leveren en korte levertijden te hanteren.

OPENINGSTIJDEN
Lianti is open op afspraak, hiervoor kun je bellen of mailen!

WEBSITE
www.lianti.nl

CONTACT
Korvelseweg 209
5025 JE Tilburg
06 520 447 74
simonehultermans@hotmail.com

Gordijnatelier Lianti