Bakkerij Floor van Lieshout

Brood & banket

 

Wij, Bakkerij Floor van Lieshout zijn een ambachtelijke bakkerij die bekend staat om onze heerlijke broodproducten en zoete lekkernijen. Met trots hebben we al 100 jaar ervaring in het bakken van versgebakken brood en gebak van de hoogste kwaliteit. Dit bereiden we met onze 120+ collega’s overdag maar vooral ook ‘s nachts. Ook hebben wij onlangs het Predicaat Hofleverancier mogen ontvangen waar we natuurlijk reuze trots op zijn.

Wij geloven in de kunst van het bakken. Ons team van bekwame bakkers werkt met passie en toewijding om elke dag weer de lekkerste producten te creëren. We maken gebruik van traditionele recepten, hoogwaardige ingrediënten en moderne technieken om een unieke smaak en textuur te bereiken.

Of je nu op zoek bent naar een knapperig stokbrood voor een gezellige picknick, een smaakvolle croissant voor bij het ontbijt of een prachtige taart voor een speciale gelegenheid, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden een breed assortiment aan producten, waaronder brood, broodjes, worstenbrood, gebak en taarten, allemaal met liefde en vakmanschap bereid. Naast ons diverse assortiment hebben we ook oog voor speciale dieetwensen. We bieden gluten- en lactose vrije en vegetarische opties aan, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke creaties.

Wij streven ernaar om onze klanten te verwennen met de beste smaken en een uitstekende service. We verwelkomen je graag aan de Laarstraat waar de verleidelijke geur van versgebakken brood en gebak je tegemoet komt. Kom gezellig eens langs en ontdek zelf de smaaksensatie!

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 07:30 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.bakkerfloorvanlieshout.nl

CONTACT
Laarstraat 39a
5025 VJ Tilburg
013 300 40 52
 info@bakkerfloorvanlieshout.nl

Bakkerij Floor van Lieshout