Ella Clinics

Gespecialiseerd in het verbeteren van de (gekleurde) huid

Bij Ella Clinics zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de (gekleurde) huid. We behandelen alle huidtypes. Bij Ella Clinics wordt je zorgvuldig geadviseerd en geïnformeerd. Je krijgt een effectieve behandeling waarbij de focus ligt op het behalen van het beste resultaat voor jou. Kwaliteit, veiligheid en een gevoel van vertrouwen voor u als klant staan ​​bij ons voorop!

Consult
Voorafgaand aan iedere behandeling vindt een consult plaats. Tijdens het consult  kunt u uw wensen, verwachtingen en doel(en) bespreken met de huidtherapeut. De huidtherapeut bespreekt de mogelijke behandelopties en kan een persoonlijk behandelplan opstellen. Tevens wordt alle belangrijke informatie met u doorgenomen.

Huidbehandelingen
– Acnetherapie
– Pigmentbehandeling
– Depigmentatie traject
– Medische peelings
– Microneedling
– Coagulatietherapie/ verwijderen huidoneffenheden
– Anti-aging behandeling
– Hydrafacial

Laserontharing bij Ella Clinics
Bij Ella Clinics wordt u behandeld met de GentleMax Pro, om zo van uw ongewenste haargroei af te komen. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is. De 100% pijnloze behandeling geeft u een permanent gladde huid. Voor meer informatie of een proefbehandeling belt u +31 (0) 6 83918567.

Tattoo verwijderen
Voorheen was het laten verwijderen van uw tattoo een pijnlijk en langdurig traject. Gelukkig kunnen we in deze tijd gebruik maken van de nieuwste technieken. Daarbij hoort natuurlijk een apparaat waarmee we veilig, snel en pijnloos uw tattoo kunnen verwijderen. We verwijderen tattoos met onze Fontana Starwalker. Een state of the art tattooverwijdermachine waarmee we kunnen garanderen dat er geen kleurresten en geen littekens achterblijven op uw lichaam. Daarmee maken we het voor iedereen met spijt mogelijk om weer te genieten van een egale, tattoovrije huid.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 14:00 – 19:00
Woensdag: 10:00 – 14:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 10:00 – 14:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.ella-clinics.nl 

CONTACT
St. Annaplein 14
5038 TV Tilburg
06 83 91 85 67

Ella Clinics