Berte Advocaten

Berte Advocaten is een klein gespecialiseerd advocatenkantoor in Tilburg, gericht op zowel particulieren als bedrijven. Eigenzinnig, doortastend en ambitieus, dat zijn belangrijke kenmerken van ons kantoor. Onze kantoorstijl onderscheidt zich bovendien door laagdrempeligheid, betrokkenheid en direct persoonlijk contact. Wij houden van duidelijkheid zodat u snel weet waar u aan toe bent. Uw belangen als cliënt staan daarbij natuurlijk altijd voorop. Zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Bij Berte Advocaten zijn verschillende advocaten werkzaam. De samenwerking is hecht en professioneel. Onze advocaten hebben allen een eigen specialisme opgebouwd en ontwikkelen zich voortdurend binnen hun vakgebied, zodat zij u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. De nadruk ligt hier op het strafrecht en vreemdelingenrecht, maar onze bijstand is zeker niet daartoe beperkt.

Indien u wilt weten wat Berte Advocaten voor u of uw bedrijf kan betekenen, dan kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de ondersteuning welke we u kunnen bieden.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

WEBSITE:
https://www.berteadvocaten.nl/

CONTACT:
Berte Advocaten
Lieve-Vrouweplein 9
5038 TS Tilburg