Berte Advocaten

Berte Advocaten zijn Tilburgse advocaten die met veel passie werken vanuit een prachtig pand gelegen in het centrum van Tilburg. Al heel veel jaren geven wij juridische hulp aan bedrijven en particulieren door het hele land en staan wij onze cliënten op meerdere rechtsgebieden bij zoals in strafzaken, jeugdzaken, huurzaken, incassoprocedures en vreemdelingenrecht- en asielrechtzaken.

De advocaten van Berte Advocaten zijn gespecialiseerde, betrokken en  daadkrachtige advocaten. Wij houden constant onze kennis op peil via studie en wij bundelen onze krachten en wijsheid. Onze kantoorstijl onderscheidt zich bovendien door laagdrempeligheid en direct persoonlijk contact. Wij houden van duidelijkheid zodat je snel weet waar je aan toe bent. Jouw belangen als cliënt staan voor ons altijd voorop. Zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Indien je wilt weten wat Berte Advocaten voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, dan kun je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tevens ben je van harte welkom op woensdagavond van 17:00-18:30 bij ons inloopspreekuur. Je kunt ook jouw zaak aanmelden via het formulier op onze website of jouw vraag stellen via het contactformulier. Een van onze advocaten zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Je wilt natuurlijk niet gewoon een goede advocaat, ook geen betere advocaat, maar de beste advocaat. Dan moet je bij Berte Advocaten zijn. Goed, beter, Berte Advocaten! Wij zijn er voor jou!

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 18:30
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.berteadvocaten.nl

CONTACT
Lieve Vrouweplein 9
5038 TS Tilburg
013 535 38 85

 

Lieve Vrouweplein 9