EVENEMENTEN

Er wordt van alles georganiseerd op de Korvel

10-09-2017 Ronde van Korvel

Informatie over dit evenement volgt snel.

30-06-2017 Heel Korvel Kookt

Laat je smaakpapillen kietelen, je trommelvliezen strelen en hou je vooral niet in als je een dansje wilt wagen. Op 30 juni presenteren wereldse Korvelwinkels overheerlijke gerechtjes, gewoon omdat je sámen moet genieten! Komen is beleven!

Houd u deze website in de gaten voor nadere informatie of volg ons op Facebook. https://www.facebook.com/WinkellintenKorvelBesterd/

27-04-2017 Koningsdag

Korvel feliciteert Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op Koningsdag.

Er wordt een prachtig feest georganiseerd met diverse attracties en optredens, presentaties van goede doelen, deelnemende winkeliers, maar ook ondernemers van buitenaf. Het evenement vindt plaats rondom de Korvelseweg op maandag 27 april van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard is op de Korvelseweg ook volop ruimte voor de vrijmarkt. Kom in ieder geval naar de Korvelseweg op 27 april, daar gebeurt het!

Kijk op deze pagina voor meer informatie of volg ons op Facebook. https://www.facebook.com/WinkellintenKorvelBesterd/

27-03-2017 Modeshow terre des hommes

Op zondag 26 maart 2017 viert Terre des Hommes Tilburg haar tweejarig bestaan met een spetterende modeshow!

Terre des Hommes Tilburg verkoopt gebruikte goederen van zeer goede kwaliteit. De opbrengst van alle verkopen gaat naar een project in Azie dat kinderen uit de seksindustrie haalt. Het 2-jarig bestaan van de winkel wordt gevierd met een wervelende modeshow in de winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, waarin vrijwilligers en vaste klanten als model meelopen! De kleding die wordt getoond kan na afloop van de modeshow worden gekocht. Natuurlijk wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd.

Wilt u deze feestelijke bijeenkomst bijwonen en tevens gezellig rondsnuffelen? U bent van harte welkom! De winkel is op zondag 26 maart open van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De modeshow is van 15.00 uur tot 16.30 uur.

30-03-2017 Verjaardag Vincent van Gogh

De ondernemers van Korvel zijn trots op de bekendste bewoner van Tilburg en vieren daarom graag met u de verjaardag van Vincent van Gogh.

Op 15 september 1866 ging de toen 13-jarige Vincent Van Gogh in de kost bij Jan Hannik op Korvel 57 (Sint Annaplein 18-19). Hij werd leerling aan Rijks HBS Koning Willem II, destijds de enige HBS van Brabant. Op het Annaplein hangt nog steeds het plakkaat van Van Gogh aan de gevel en dit jaar wordt het Annaplein opnieuw ingericht om Vincent van Gogh te eren. Reden voor een feestje! Houd u deze website in de gaten voor nadere informatie of volg ons op Facebook https://www.facebook.com/WinkellintenKorvelBesterd/

12-02-2017 Wijnproeverij ten bate van ons project tegen kindermisbruik en seksuele uitbuiting van kinderen in Azie.

Stem op de mooiste etalage op het Werelds Winkellint Korvel en win prachtige prijzen!

Aan iedereen die Terre des Hommes een warm hart toedraagt! Wijnproeverij ten bate van ons project tegen kindermisbruik en seksuele uitbuiting van kinderen in Azie.
Op zondag 12 februari 2017 om 14.30 uur verwelkomen wij u graag in onze winkel aan de Korvelseweg 87 te Tilburg, met een sprankelend drankje bij binnenkomst. Na de opening vervolgen wij gezamenlijk onze weg naar Van Bilsen aan de Korvelseweg 45, alwaar u wordt ontvangen door Jan en Petra Aartsen. Wijnkoperij Van Bilsen zal u een aantal zeer zorgvuldig uitgezochte wijnen aanbieden die uw tong zullen strelen. Jan Aartsen, zal u uitgebreid toelichting geven op de verschillende wijnen. Goede wijn, heerlijke Griekse lekkernijen verzorgd door Het Griekse Huis en lekkere visspecialiteiten verzorgd door Het Vishuys maken de middag compleet.
Voor deze middag, van 14.30 uur tot 17.00 uur, vragen wij slechts een kleine bijdrage, namelijk € 15,00 per persoon. U kunt zich aanmelden in de winkel of via info@tdhtilburg.nl met vermelding van naam, adres en het aantal personen. U kunt betalen bij binnenkomst in de winkel, waar u voorafgaand aan de proeverij ook gewoon kunt ‘shoppen’. Uw bijdrage komt geheel ten goede van ons project tegen kindermisbruik en seksuele uitbuiting van kinderen in Azie.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op 12 februari en breng gerust vrienden mee!
Bestuur Terre des Hommes Tilburg
Korvelseweg 87, 5025 JB Tilburg
013 – 7620247
https://www.facebook.com/WinkellintenKorvelBesterd/