Evenementen op d’n besterd

Er is altijd wel iets te beleven op Korvel en Besterd

16 juni 2024

De Besterdmijl

De Besterd Mijl maakt onderdeel uit van de Tilburg Triple. De Tilburg Triple medaille wordt uitgereikt aan sportieve deelnemers die aan meerdere Tilburgse wandel- en loopevenementen meedoen. Met Tilburg Triple is Tilburg de eerste stad in Nederland die op deze manier inwoners stimuleert om te bewegen. Met de Tilburg Triple hoopt Tilburg meer mensen in beweging te krijgen. De Tilburg Triple is een terugkerend initiatief van Sportbedrijf van gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

27 augustus 2023

Gelukkig Loven Besterd: Globe

Dit jaar de 3e editie van gratis buurtfestival gLoBe: gelukkig Loven-Besterd. Een gezellige middag waarbij je zelf kunt kiezen wat je gaat zien / horen / doen en buurtbewoners kunt ontmoeten.
Maak een keus uit het gevarieerde programma, sla je slag op de kleedjesvrijmarkt en kom snuffelen bij de kraampjes van winkeliers.

19 t/m 28 juli 2024

De Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis kun je de Nostalgische Kermis op d’n Besterd vinden. Ook dit jaar spaar je weer voor gratis ritjes! Bij besteding van €15,- ontvang je een spaarzegel. Met drie zegels in je boekje heb je een gratis ritje te pakken in een van de attracties van de Nostalgische Kermis naar keuze! Spaar mee van maandag 24 juni t/m 28 juli!

Afgelopen jaar zijn er ruim 3500 tickets ingeleverd!