Power Buddies

Energie voor jou. Met goed en eerlijk advies van ons.

Power Buddies scoor jij de beste deals voor je energie, zonnepanelen en andere duurzame oplossingen. Wil je zelf vergelijken of heb je juist hulp of advies nodig van één van onze medewerkers? Bij Power Buddies staan we voor je klaar! Zo kun jij je bezig houden met dingen waar je écht blij van wordt en kunnen wij doen waar we goed in zijn: het continu monitoren van de ontwikkelingen op de energiemarkt en hieruit de beste deals voor jou onderhandelen.

In een energiewereld die steeds ondoorzichtiger en complexer wordt, zijn de ontwikkelingen haast niet bij te houden voor de gewone mens. Resultaat: voor je het weet heb je hogere tarieven dan nodig of is je eenmalige korting verlopen zonder dat je het zelf in de gaten hebt.

Power Buddies gelooft dat dit anders kan. Beter. Sneller. Maar vooral meer afgestemd op de wensen van de uiteindelijke gebruiker. Jij zit er niet op te wachten om jaarlijks alle websites, reclame en aanbiedingen in de gaten te houden, laat staan dat je bij elke verkoper aan de deur hetzelfde verhaal wil aanhoren.

Omdat Power Buddies onafhankelijk werkt, kunnen wij verschillende leveranciers en aanbiedingen met elkaar vergelijken, zodat we altijd een passend aanbod kunnen doen, afgestemd op jouw situatie. Omdat we ontwikkelingen in de markt volgen, signaleren wij tijdig wanneer er kansen liggen en dan schromen wij niet om contact met je op te nemen.

 
Energie voor jou. Met goed en eerlijk advies van ons.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 09:30 – 16:30
Dinsdag: 09:30 – 16:30
Woensdag: 09:30 – 16:30
Donderdag: 09:30 – 16:30
Vrijdag: 09:30 – 16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.powerbuddies.nl

CONTACT
St. Annaplein 18
Tilburg
085 130 6925
info@powerbuddies.nl

 

 

Power Buddies