Dwars Hotdogbar

Tijd voor eigenzinnige hotdogs!

Kom gezellig langs aan de Korvelseweg 86 in Tilburg. Liever thuisbezorgd? Binnen de Ringbanen in Tilburg kunnen wij bezorgen, minimum bestelgrootte € 15,-. Neem contact op door te bellen naar 013-3032283.

Een basis van vers Turks brood van onze buurman Hicret, een Hotdog met een grove structuur en lekker bite en daarnaast overheerlijke toppings die aansluiten bij de smaak van de worsten. De smaken zijn allen gebaseerd op bekende smaakcombinaties zoals de klassieke Duitse braadworst met ‘Sauerkraut’ (de Dwarse Dibber), onze Rebelse Ronald gebaseerd op een runder carpaccio en de Scheve Sjoerd die zijn roots heeft met de allom bekende hutspot. Voor de échte worstliefhebbers of lekkerbekken hebben wij de mogelijkheid om onze Hotdogs XL te bestellen, je krijgt dan maar liefst 2 Dogs in je broodje!

Onze Hotdogs zijn daarnaast allen vegetarisch te bestellen. Wij werken hiervoor samen met De Vegetarische Slager die een heerlijke vegetarische braadworst heeft ontwikkeld die wij maar wat graag gebruiken! Als Sides hebben we gekozen voor een aantal klassiekers zoals de Nachos en een maïskolf gecombineerd met ‘super’ krokante zoete aardappelfrietjes, uienringen of wafel frietjes met een heerlijke sausje!

Bij Dwars Hotdogbar zit ook de Ontbijtkeuken gevestigd. Met een vers en uitgebreid ontbijt kun jij de rest van de dag aan. Dat kan natuurlijk met broodjes uit de oven en verse jus d’orange, maar heel eerlijk: soms heb je gewoon eens zin in iets anders. Bijvoorbeeld om jezelf en anderen eens goed te verwennen. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van hartige en zoete wafels, oats & yoghurt en smoothies tot een zoete bite. Met onze ontbijt service in Tilburg bezorgen we volle glimlachen aan huis voor een feestelijk begin van de dag.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Hond uitlaten
Dinsdag: 16.00 – 21.30
Woensdag: 16.00 – 21.30
Donderdag: 16.00 – 21.30
Vrijdag: 16.00 – 21.30
Zaterdag 16.00 – 21.30
Zondag: 16.00 – 21.30

WEBSITE
www.dwarshotdogbar.nl

CONTACT
Korvelseweg 86
5025 JJ
013 303 22 83

Anyones Running