BusinessHub Besterd

Ruimte voor (startende) ondernemer

NIEUW!!
BusinessHub Besterd op het Besterdplein. Een pop-up concept waarbij actief leegstandbeheer van winkellint Besterd en verbinden van ondernemers in en rondom de Besterd wordt gecombineerd. In de BusinessHub is ruimte voor proefwinkeltjes, flexplekken, workshops & evenementen en er komt een e-zone voor game professionals.

Wat kan er?
De combinatie van activiteiten biedt ondernemers letterlijk ruimte om bijvoorbeeld nieuwe business uit te proberen. Wil je een nieuw winkelidee/concept eerst uitproberen, dan kan dat in de BusinessHub. Werk je nu vanuit je zolderkamer en wil je klanten ontvangen en andere ondernemers ontmoeten, dan kan dat in de BusinessHub. Wil je een workshop organiseren, of training geven, dan kan dat in de BusinessHub.

Proefwinkel gezocht?
Winkellint Besterd is een winkelgebied met veel speciaalzaken waar vakmanschap, meesterschap en persoonlijke aandacht centraal staan. Wil je een winkel beginnen met jouw speciale product of heb je een nieuw concept, meld je aan en mogelijk is de BusinessHub het begin van je succes.

Loop vooral even binnen!

OPENINGSTIJDEN:
Variabel, zie facebook voor actuele openingstijden

WEBSITE:
www.businesshubbesterd.nl

CONTACT:
Besterdplein 2
5014 HP
06-55770523

BusinessHub Besterd