Bon Beau Joli

Mooie mensen werken samen aan mooie dingen

In het oude hart van de stad Tilburg werken mooie mensen met elkaar samen aan mooie dingen in winkel Bon – Beau – Joli. Samenwerken in het maken en verkopen van Brocante, vintage inrichting en leuke cadeautjes om weg te geven. (ook aan jezelf) Mensen met een ondersteuningsvraag zijn welkom om bij ons hun dag zinvol door te brengen.
 
Wil jij een echt toffe dagbesteding? Of jezelf met een startkwalificatie opwerken naar meer kansen op de arbeidsmarkt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je die ontwikkelplek, in zowel creatieve, als arbeidsmatige dagbesteding. Praktijkleren in de echte praktijk. Werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Praktijkervaring opdoen, sociale vaardigheden aanleren, en vooral aan de slag in de winkel om daar te leren hoe dat moet. Kortom: Gewoon lekker werken in een toffe omgeving. #MakeitinTillywood
 
Bij Bon Beau Joli vind je exclusieve vintage meubelen, lampen en aanverwante artikelen. Pastoe, Louis Kallf, Poul Cadovius, Henningsen, lockerkasten en ga zo maar door. Stijliconen van toen maar forever young en dus tijdloos in elk interieur. Niet de goedkoopste dingen maar je bent zeker van iets unieks. Dus kom langs, ga eerst even in de huiskamer zitten, drink een koffie of thee.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.bonbeaujoli.nl

CONTACT
Besterdring 88
5014 HM Tilburg

Fenix glas