Anders nog iets

Snoep- en cadeauwinkel voor particulieren en bedrijven.

Bij Anders nog iets vind je een uitgebreid assortiment aan speelgoed, waaronder houten speelgoed, puzzels, poppen, voertuigen, knutselspullen en kinderboeken. Ook haal je hier nog steeds heerlijke zakjes snoep! Ook voor babyspeelgoed ben je hier aan het juiste adres. Haal leuke haarspeldjes, rugzakjes en drinkbekers voor elke leeftijd! 

Een speelbak biedt ontzettend veel spelmogelijkheden. In een speelbak kan je met ontzettend veel materialen werken. Zand, water, speelrijst, waterparels, noten, stenen of schelpen. De mogelijkheden zijn enorm! Door hier bakjes, schepjes of speelgoed diertjes aan toe te voegen ontwikkeld je kindje creativiteit in zijn spel. Kinderen leren met hun zintuigen verschillende structuren en materialen kennen en dit is goed voor de ontwikkeling. Ook de motoriek wordt getraind.
Naast de creativiteit en motoriek kan sensorisch spel ook bijdragen aan de prikkelverwerking van jouw kindje. Even lekker ontspannen en  tot rust komen, “ontprikkelen”

Laat je kindje kliederen met materialen. Zand is korrelig en zacht. Water is nat en vloeibaar. Doe deze samen en de structuur verandert of vul een bak met zand, verstop er wat hazelnoten in. Kan jouw kindje alle hazelnoten vinden?
Laat het ze ontdekken. Wat een ervaring!  

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.andersnogiets.com

CONTACT
Korvelplein 211
5025 JX Tilburg
06 23 43 99 08

Anders nog iets