Kunstenaar(s) in de Kast! krijgt doorstart bij Peerke!

Na een succesvolle maand in de voormalige winkel van Antoon de Jong verhuist Kunstenaar(s) in de Kast! tijdens de maanden april, mei en juni naar de winkel van Peerke op de Korvelseweg 159 in Tilburg.

 

Kunstenaar(s) in de Kast!
Kunstenaar(s) in de Kast! biedt kunstenaars uit Tilburg de mogelijkheid om hun werk te exposeren in een voormalige kledingkast. In acht kasten vertonen verschillende kunstenaars hun werk. De opzet is dat iedere twee weken vier nieuwe kunstenaars een eigen kast vullen met betaalbare kunst. Na vier weken haalt de kunstenaar het werk uit de kast en krijgt een andere kunstenaar de mogelijkheid om te exposeren. 

Kunst
Het werk van Kunstenaar(s) in de Kast! is niet duurder dan €1500, uniek en enig in zijn soort. De kunstwerken zijn bedoeld voor de verkoop.

Kunstenaars
Iedere kunstenaar woonachtig in Tilburg die voldoet aan een bepaalde kunstzinnigheid en meedoet met Pakje Kunst kan meedoen.

Tilburg
Kunstenaar(s) in de Kast! biedt de Tilburger de mogelijkheid om kennis te maken met het brede aanbod van kunstenaars in de stad en op een laagdrempelige manier kunst aan te kopen waarmee zij direct de lokale kunstenaars ondersteunen.

 Voor meer info: Ro-Nalt Schrauwen: 06-49422005 en info@pakjekunst.com

 
Kunstenaars in de kast is tijdens de openingstijden van Peerke Gebruikte Meubels Korvelseweg 159 te bezoeken

Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 tot 18.00

Zaterdag 09.00 van 17.00

Donderdag koopavond tot 20.00

 

Van harte welkom