Hoekwinkel met magazijn, kitchenette, op de hoek van de Korvelseweg, Korvelplein en Quinten Matsijsstraat. De winkel heeft een front van 6 meter en is meer dan 16 meter diep. Zowel de voorzijde als de zijkant van de winkel hebben glaspuien waardoor het heel licht is in de winkel. Hierdoor is de winkel ook geschikt als showroom of als kantoor.

De winkel heeft aan de voorzijde een kleine overkapping en een grotendeels glazen pui. De winkel zelf heeft een mooie laminaatvloer (eikendesign), systeemplafond en alarmsysteem (zonder camera-systeem). De balie in het midden van de winkel blijft achter. Het magazijn achter de winkel heeft een kichenette met boiler, toilet en c.v.ketel (2023). Aan de zijkant is een dubbele garagedeur.

Er is een zeer ruim bestemmingsplan (zie onder) met talloze mogelijkheden voor winkel, kantoren, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, recreatie, sport, etc.

Meer weten? Check het hier!