Probeer de verrukkelijke Rainbow Chow Mein
Hmmm… Dat ziet er lekker uit: Rainbow Chow Mein. Dit is een heerlijk gerecht met allemaal ingrediënten van Asiana SuperStore. Het is eenvoudig te maken, lekker en gezond! Een gerecht vol umami-smaken van hun oester sauzen.
Ingrediënten
4 porties
bereidingstijd: 20 minuten
- 200g spinazie-eiernoedels of volkoren soba-noedels, 2-3 minuten geweekt in heet water en vervolgens uitgelekt en afgedroogd op een schone theedoek
- 300g varkenshaas of varkensfilet, julienne gesneden
- 200g rode kool, geraspt
- 200g taugé
- 100g waterkers
- 2 wortels, julienne gesneden
- 1 gele paprika, julienne gesneden
- 1 groene paprika, julienne gesneden
- 2 lente-uien, fijngesneden
- 1 el plantaardige olie
- Een scheutje Lee Kum Kee Pure Sesamolie
- Snufje zout en peper naar smaak
Marinade
- 2 tl Lee Kum Kee Premium Oestersaus
Sauce Mix
- 100ml kippenbouillon
- 2 el Lee Kum Kee Premium Oestersaus
- 1 el Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus
Bereiding
Stap 1: Marineer het gesneden varkensvlees minimaal 30 minuten. Maak de sausmix klaar voor later gebruik.
Stap 2: Zet de wok op hoog vuur en voeg ½ eetlepel plantaardige olie toe. Voeg het gemarineerde varkensvlees toe en bak het aan tot het gaar is. Verwijder het vlees en laat het rusten. Doe nogmaals een ½ eetlepel plantaardige olie in de wok. Roerbak de groenten en voeg daarna het varkensvlees toe, gevolgd door de noedels en sausmix. Roerbak 1-2 minuten en serveer op een bord.
Stap 3: Garneer de noedels met waterkers en bak de taugé 30 seconden met een beetje zout, peper en een scheutje sesamolie. Sprenkel de taugé over de noedels en garneer met lente-uitjes.
Tip: Voeg kipreepjes toe voor extra proteïnen!