De Tilburgse linten delen vandaag duizenden oliebollen en appelflappen uit! Deze zaterdag zouden zij, de ondernemers op de linten Korvel en Besterd luidkeels gaan demonstreren tegen de coronamaatregelen. ‘We houden het niet langer en we willen laten zien dat wij er willen zijn voor onze klanten!’ Uit protest zouden zij zaterdag normaal open gaan. Nu alle winkels plots toch weer normaal open mogen, willen ze het jaar natuurlijk alsnog goed inluiden, de klanten toejuichen en iedere betalende klant verwennen met op de Korvel gratis oliebollen en op de Besterd gratis koffie, chocomel en voor de eerste 80 personen een appelflap. Helaas is de horeca ook op de linten nog steeds gesloten en blijven deze open voor afhaal en bezorgen. ‘We hopen door te laten zien hoe belangrijk het is om samen te werken en onze stem te laten horen, dat ook de horeca snel geopend kan gaan worden!’ Actie op de Korvel en Besterd geldt alleen vandaag zaterdag 15 januari tot 17.00 uur. Vanmiddag zal burgemeester Theo Weterings om 16.30 uur de ondernemers van de Korvelseweg bezoeken, zodat zij hun verhaal kunnen delen.

Foto van links naar rechts: Bowy (Wijnkoperij van Bilsen), Sander (Pijnenburg Schoenen), Dieuwertje (Lokale Zaken Tilburg) en Peerke (Peerke Gebruikte Meubels).