ReWarD is een Nederlandse countryband die zich bezig houdt met het spelen van de zogenaamde ”Real Country Music”. Countrymuziek die hoofdzakelijk Amerikaans georiënteerd is.

De band bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten die hun ervaringen opgedaan hebben in diverse countrybands zoals Grand Canyon, Big Wheel en Canyon Trail. Spil van de band is zanger/gitarist John McCray die ondersteund wordt door de muzikale interacties van steelgitarist Henry Klaassen en leadgitarist Rob Laupman. De basis van de band wordt gevormd door het rhitmetandem basgitarist Twan Damen en drummer John van Beers. Twan en Rob doen ook de backingvocals. Ondersteund door onze eigen geluidsman Jan van Dijken betaamt ReWarD met een uitgebreid countryrepertoire bestaande uit ballads en stevige uptempo nummers een leuk optreden te kunnen neerzetten voor de echte country liefhebbers. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke gage.