Om de 165 ste verjaardag van Vincent van Gogh te vieren heeft Winkeliersvereniging Korvel Vooruit een ludieke actie bedacht. In samenwerking met de organisatie van Quiet worden 100 minder bedeelde kinderen uit onze samenleving uitgenodigd een Paas pakket op te halen op het “Vincent van Gogh Pleintje” (St Annaplein) in Tilburg. In dit pakket zitten enkele versnaperingen voor Pasen maar ook een schilderpakket en een aantal eieren.

De bedoeling is dat de kinderen de eieren beschilderen en er één van selecteren waarvan ze een foto sturen naar de Winkeliersvereniging. De drie leukste ontvangen een prijs. 1e prijs een paar schoenen van Pijnenburg schoenen, 2e prijs met 4 personen een hotdog eten bij Dwars en 3e prijs met 10 vriendjes of vriendinnetjes een ijsje eten bij IJstijd!

De happening is op 30 maart van 15.00-17.00 uur op het St. Annaplein te Tilburg.

Info: Maarten Teijen 06-52678895