Tilburg- Zaterdag 16 december trakteren de ondernemers op het Winkellint Korvel weer op een mooi gratis evenement: het traditionele Etalages lauwen. Van 14 uur tot 17 uur shop je extra sfeervol bij alle wereldse winkels, geniet je van optredens en een warme winterse sfeer. Als je via facebook je stem uitbrengt op de mooiste etalage, maak je ook nog eens kans op prachtige prijzen! Dat kan van 12 december tot 6 januari.

De ondernemers op Korvel strijden elk jaar om de mooiste etalage. De één heeft nog mooiere versieringen dan de ander. Een vakkundige jury velt zijn oordeel over de etalages, maar de publieksprijs is toch altijd weer de grootste kroon op het werk. Van 12 december tot half januari geniet je natuurlijk van al het pracht en praal achter de winkelruiten, maar op 16 december wordt je shopervaring helemaal naar een ander niveau gebracht. Optredens en een winterse ambiance zorgen ervoor dat inkopen doen een feestje wordt. En natuurlijk kun je ook voor een hapje en dranken op het werelds Winkellint terecht. Korvelen op z’n best!

Iedereen kan via de facebookpagina van 12 december tot en met 16 januari zijn stem uitbrengen op zijn favoriete etalage. Je maakt dan kans op prachtige prijzen, die door de ondernemers op Korvel beschikbaar worden gesteld. Stemmen dus!