Tilburg, 15 september. De 5 finalisten die doorgaan naar de finale van Heel De Besterd Bakt op 23 september zijn bekend: Nathalie Moorman, Nicole van Uden, Patrick van Oirschot, Eveline van Duijnhoven & Hoda Ouwerkerk. (foto van links naar rechts)

Het was een moeilijke keuze voor de jury. De 10 hobbybakkers hadden zich verzameld bij Cafe de roemer voor de halve finale. Het enthousiasme en vakkennis was bij elke kandidaat ruimschoots aanwezig. Een zeer geslaagde avond en ook de niet winnaars gingen met een mooie prijs naar huis aangeboden door Bakkerij Eigenzinnig en debakclub.nl

Kom op 23 september deze finalisten aanmoedigen tijdens Heel De Besterd Bakt van 10:00 -17:00 uur op het Besterdplein. De 2e editie van Heel De Besterd Bakt wordt aangeboden door de ondernemersvereniging Besterd. Zij nodigen de Tilburgers an harte uit om langs te komen voor koffie en taart! (toegang is gratis)  https://www.facebook.com/events/340296206407859/