Al jaren een traditie, dus ook dit jaar kunnen kinderen zich gratis laten schminken tijdens koningsdag op Korvel bij Peerke Korvelseweg 159. Een team van grimeurs staat klaar om kindergezichten om te toveren tot mooie prinsessen, vlinders, poezen en bloemen of stoere tijgers, zeerovers en soldaten. Terwijl de kinderen mooi gemaakt worden kunnen vaders moeders opa’s en oma’s even rustig kijken wat voor leuke spullen Peerke Gebruikte Meubels in de aanbieding heeft, natuurlijk ben je ook zonder kinderen van harte welkom om een kijkje te nemen in de 600m2 grote showroom vol met gebruikte meubels van topkwaliteit en leuke woonaccessoires zoals de grote collectie moderne en klassieke facet-geslepen spiegels. Let op de speciale aanbieding van gratis bezorgen.

Natuurlijk kun je ook leuke kleding scoren bij Zsa Zsa’s vintage kleding zowel op straat als in de winkel.

Graag tot ziens op 27 april van 10.00 tot 17.00 uur